Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene vakon követni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene vakon követni a nők akaratát ha jó okokból tudjuk hogy a saját életüket is épp rossz irányba terelik?

Figyelt kérdés

A feministák kedvenc gondolata az elmúlt 5-10 évben hogy ha egy nő azt mondja kocc vagy már meglévő kapcsolatot akár magyarázat nélkül szétszaggat akkor azonnal le kell kopni vagy akár durvábban is fogalmaznak. Mintha a férfi nem is lenne érző lény. Kocc, lekopni, eltűnni, eltakarodni. Indokot se lehet elvárni. Vagy az is lehet hogy ad magyarázatot a nő és sok esetben teljes tévedéseket magyaráz akkor nem lehet érte szólni. Én megtapasztaltam hogy olyan okokból voltam elhajtva amik nem igazak csak a nő következtette ki falsul valami félinformációból. Nem csak a férfi sérül ilyenkor hanem a nő is. A legutóbbi aki ezt tette velem az azóta is magányos vagy kihasználják pedig én pont olyan férfi vagyok akire állítása szerint vágyik. Ha kicsit hallgatnának a másik félre akkor jó eséllyel több boldog kapcsolat és családalapítás történne.

Miért divat elzárni magukat ettől?

#nők #elutasítás #feminizmus #kompromisszumhiány
2023. nov. 18. 12:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Biztos boldog kapcsolat lehet, hogy a csaj minden szexnél arra gondol, hogy ne hányjon arcon.
2023. nov. 18. 13:08
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
A férfi is mondhatja ugyanezt, semmi köze a feminizmusnak a szakításhoz.
2023. nov. 18. 13:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Jézusom hogy jön ide az arcon hányás? :D:DDD Nem erről beszéltem amikor a férfi annyira igénytelen és ronda. A feminizmushoz nagyonis van köze. A nők azok akik egyetlen negatív inger hatására tovább állnak mert azt gondolják a sok popónyaló miatt hogy megtehetik. A férfiak 1-2%-a teheti meg ugyanezt és még ők sem biztos hogy kihasználják a helyzetüket. Minden barátom, ismerősöm megpróbálja megbeszélni a problémákat és kész változtatni a nő kedvéért, de tényleg szinte kivétel nélkül mind. Pláne aki átlagosabb mert ők egyetlen nőt is örökké tudnak becsülni.
2023. nov. 18. 13:17
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Nő: hagyj békén, nem akarok tőled semmit, ne zaklass!

Kérdező: a hülye femináci, ehhez nincs joga.

2023. nov. 18. 13:18
 5/19 A kérdező kommentje:
Pont az a szomorú és egyben felháborító hogy a magasabb emberi minőségre mondják azt hogy zaklatás sőt lassan már erőszak. Gondolok itt arra hogy egymás figyelmes meghallgatása, kitartó hozzáállás, kompromisszum, előre gondolkodás, aggodalom a másik emberért és az ő életének a figyelembe vétele a sajátunk mellett. Ezek miatt büntettek másokat.
2023. nov. 18. 13:31
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

Az arconhányás onnan jön, hogy téged ezek szerint nem érdekel, hogy a nő mit érez. Mit érez irántad, kíván-e testileg, élvezi-e a szexet. Ez már eleve teljes mértékben kizárja a boldog párkapcsolatot. Ebben maximum te lennél boldog.

Másrészt meg ha a nő nem szerelmes, nem kíván, nem akar veled egy kávét se meginni, nem hogy dugni, akkor az a nő nem élvezi a szexet. Csak elviseli. Például érdekből vagy félelemből. Vagy egyáltalán nem szexel veled, csak például érdekből elviseli a társaságod.

Ebben hol van a boldogság?

Sehol.

A kérdésben szereplő nőknek nem lejjebb kell adni az igényeik, hisz a jelenlegi kapcsolatuk se jó. Ha beérik kevesebbel, akkor rosszabb lesz. Nekik azt kéne megtanulni, hogy ha nincs megfelelő partner, akkor egyedül is jobb.

2023. nov. 18. 13:37
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

Dolgok, amiket leszűrtem:

1. Fogalmad sincs a feminizmusról. Ezt nem is fejtegetem, mert úgysem lennél rá fogékony.

2. Sajnálom, ha bunkó volt veled valaki. Egyet értek abban, hogy nem szabad a másikat bunkón lekoptatni. Én sem tenném, amig velem normális az illető. De, és ez egy nagy de, ha valaki nem ért a szép szóból, muszáj durvábban. Ha nemet mond, hagyd békén, vagy ha nem, akkor viseld a következményeit. Nameg a férfiakat sem kell félteni, ha játszmázásról, vagy unodító lekoptatásról van szó.

3. Nem, annak a nőnek nem te voltál az, akivel családot kellett alapítania. Nyilván innen fúj a szél, meg vagy sértve. Nem akart téged, tökmindegy az ok, el kell fogadni. Nem tudhatod, hogy mennyire hozzá való lettél volna, ez a te fejedben egy elképzelés, semmi több. Azt mondod, hogy azóta is magányos, meg kihasználják. Csak nem falusi félinformációkból következtetted ki? Te se lehetsz kevesbé magányos, ha ezen kattogsz, a továbblépés helyett.

2023. nov. 18. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

A feminizmus egyenlő jogokat akar a nőknek, semmi többet.Mivel a férfiak is szakítanak, ezért a nőknek is joga van hozzá.Férfiak még sosem szakítottak "ok nélkül"?Nekik nem kötelező magyarázkodni.Na ugye.

Emberileg elvárható lenne mindkét nemtől a normális viselkedés, de törvény senkit nem kötelez rá, hogy megindokolja miért nem akar veled lenni.

2023. nov. 18. 13:43
 9/19 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező! Ha a nő nem akar tőled semmit, akkor hagyd békén. Ha olyan értelmes vagy, akkor ezt fel kell tudni fogni.
2023. nov. 18. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
87%
Agresszívnak nem szoktak véletlenül tartani, mert úgy nézel?
2023. nov. 18. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!