Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért felszínesség a feministá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felszínesség a feministák szerint, hogy a pasi nézi csaj külsejét de az, hogy ők gátlástalanul turkálnak a pasi pénztárcájában az tök oké?

Figyelt kérdés

Ugye itt ha egy pasi le meri írni, hogy vonzódni akarna a partneréhez akkor egyből jönnek a feministák az olyanokkal,hogy de felszínes vagy, miért baj az ha van rajta egy kis plusz, túl magasan vannak az elvárásaid stb...

Ellenben az részükről teljesen oké kifaggatják ha arról a pasit, hogy mennyi a fizetése, van e saját lakása,autója, mennyi a megtakarítása stb...

Ez is felszínesség...

2023. nov. 18. 12:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%
Ennek semmi köze a feminizmushoz. A külső nemtől függetlenül mindenkinek számít. Ez a normális, lepődj meg, nőként is fontos a fizikai vonzalom. Sőt, még a szex is! Na nem is folytatom, mert vörös a hajam, fekete a macskám, bevallom, hogy fontos a szex, estére máglyán fogok égni. Anyagi javakra menni egy kapcsolatban nyilván felszínes dolog. Ne kezd felszínes pics@kkal.
2023. nov. 18. 14:09
 12/21 A kérdező kommentje:

"a pénztárcában turkálás azt jelenti, hogy megkérdezik tőle, milyen suliba járt, mit dolgozik, hogy tölti a szabadidejét"

Te elovastad egyáltalán a kérdésem?

Az teljesen rendben van ha egy nő a randin megkérdezi mit dolgozik a pasi,hol él,mi a hobbija stb...

De azt ne mond már nekem ha azokról vallatja a pasit, hogy:

mennyi a fizetése, van e saját lakása,autója, mennyi a megtakarítása stb... az teljesen normális.

2023. nov. 18. 14:30
 13/21 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudok elkepzelni olyan randit hogy elviszed kávézni Átlag Ágit és ő rakezd hogy mennyit keresel, mennyi megtakaritasod van....

Az auto és saját lakás szerintem más. Az egyik egy közlekedő eszköz, ha nem egy településen laktok vagy egy nagyváros két végén akkor releváns hogy van e.

A saját lakás meg a későbbiekben fontos tényező mert ha albérletben laksz akkor még bármi lehet, ha van saját lakásod lehet ragaszkodsz ahhoz és ez problémát jelenthet az osszekoltozesnel. Vagy problémát oldhat meg, igen. Kinek mi.

2023. nov. 18. 14:54
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Velem meg sosem fordult elo, hogy megkerdeztek volna mennyit keresek. Amugy sem kotnem senki orrara. Az ilyeneket miert nem hagyod ott ahelyett, hogy anonim picsogasba kezdesz!
2023. nov. 18. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:
22%
Ezt a fajta anyagias faggatózást én is megtapasztaltam már, igaz szerencsére nem randin, hanem ismerkedésnél, még írásban. Nem lett végül folytatás, mert behúztam a vészféket hamar. Többnyire rosszéletű, nem stabil keresetű nők voltak, akik eltartót, ingyen lakhatást, balekot kerestek. És közben ment volt a háta mögött is az üzekedés másokkal. Nagyon vigyázni kell manapság, egyre jobban felbátorodnak ezek is.
2023. nov. 18. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
27%
Kérdezőnek meg annyiban igazat adok, hogy ezek is ilyen feminizmus féle eszmékkel takaróztak. Hogy a nő legyen szabad, azt csinál amit akar, ne kérje senki számon, ő is nyugodtan szexelhet bárkivel, tehát ezt a fajta kiforgatott vonalat hogy a férfilét összes előnyét a női lét összes előnyével, a hátrányokat pedig mindkét nem oldaláról lesöpörni, vagy a másik félre a férfira hárítani, megpróbálva ráerőszakolni mindenféle hisztivel és manipulációval. De lehet nem valódi feministák voltak, csak ezzel takaróztak, nem tudom. Könnyű ezeket összekeverni manapság.
2023. nov. 18. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:
36%

15.

A legrosszabb az egészben, hogy soha nem hajlandóak beismerni az aranyásás tényét.

2023. nov. 18. 16:23
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

15, 17

Olyankor mi van, ha akkor is megkapom, hogy aranyaso, ha eszem ágában nincs feladni!!!! az anyagi fuggetlensegem?? Biztos egzisztenciával, jó mumkával, jó keresettel, sajat lakással rendelkezem. Akkor már oké, ha elvárom???

Tudom-tudom, mivel nő vagyok, biztos alám rakták a lakást! 🖕🖕🖕

2023. nov. 18. 17:00
 19/21 anonim ***** válasza:
29%

"ezek az ostobák azt sem tudják, mi a feminizmus, hanem elkezdték használni valami szitokszóként."

csak zárójelben teszem hozzá, maguk a feministák sem tudják. elég sokféle csoport használja magára a feminista jelzőt, akik gyakran nagyon fújnak egymásra, például a radikális feministák nem tartják feministának a liberális feministákat.

2023. nov. 18. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Mivel nincs mit beismerni rajta! Eddig is voltak aranyásók, ezután is lesznek, de a nők többsége még mindig nem az, totál átlagos keresetű férfival vannak együtt és ezzel ti is tisztában lennétek, ha valaha is kimentetek volna az utcára nyitott szemmel és mozognátok emberek között. Meg ha nem lenne rajtatok szemellenző és nem csak és kizárólag azt látnátok, amit látni akartok. De tudjuk, biztos minden kapcsolatban lévő pék, boltos, eladó, raktáros, futár, postás, mentős, tanár stb csillagászati összegeket keres, igen-igen. Viccesek vagytok.

A feminizmusnak van ehhez a legkevésbé köze. Mint írtam, aranyásók mindig is voltak (mindkét oldalon!) és lesznek, de ritka ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki azt vizionálja ők vannak többségben és csak a gazdag pasiknak van nőjük. És h ennek bármi köze is lenne a feminizmushoz.

De ha már aranyásás... nekem több olyan pasival is volt dolgom, aki simán besorolható ebbe a kategóriába. Az egyik, a randin amint megtudta h van saját lakásom egyből felcsillant a szeme, aztán már azt ecsetelte, h szerinte az a jobb, ha két ember minél előbb összeköltözik. Természetesen úgy gondolta, h az én lakásomba, mivel neki nem volt. Másikkal találkáig se jutottunk el, mert már chaten érdeklődött mit dolgozok és mikor leírtam, jött a válasz, hogy "óó azzal elvileg jó sokat lehet keresni".. Utána nem tudott leakadni a témáról. De ismerősi körben két olyan csávó is volt, akik összejöttek egy tehetősebb nővel, aki aztán volt olyan hülye, h pénzelte őket, egyik héten új telefon, új kocsi stb. Barátnőm exe 4-5 hónap után szép lassan el kezdett kölcsön kéregetni bnőmtől "majd megadom jeligével", állandóan az bnőm albérletében volt, kb már ott lakott, ott evett-ivott, zuhanyozott stb stb és 1-2 alkalmat leszámítva eszébe nem jutott h illő lenne belefizetni a rezsibe. Mikor barátnőm ezt hozzávágta, akkor még neki állt feljebb.

Manapság amúgy az inci-fincikék azokra is lazán ráhúzzák ezt a jelzőt, aki nem akar összejönni csóró pasival vagy el meri várni, h a pasi tudja hozni azt, amit ő is. Ma is volt egy kérdés, ahol a kommentelő leírta h neki van saját lakása, szóval elvárja h a pasinak is legyen, akarjon előre haladni stb és rá lett hozva h milyen anyagias már. Szánalom.

2023. nov. 18. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!