Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szépnek tart, akkor tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szépnek tart, akkor tetszem neki, esetleg akarhat valamit?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam egyetemen, nem mondanám, hogy akkora barátság van köztünk, de szoktunk beszélgetni, jó viszonyban vagyunk.

Tegnap kiraktam egy képet insta storyba, amire azt reagálta: gyönyörű vagy!:) A külsőmet már máskor is dicsérte (élőben), hogy csinos vagyok meg szép stb, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy csak kedves akar lenni, vagy akkor most ez egyenlő azzal is, hogy esetleg tetszem neki. Más jelet nem nagyon adott eddig, igaz, félénkebb típus, csak egy barátnője volt még.

Nekem ő tetszik, de nem akarok pofára esni :D

Szerintetek?

2023. nov. 17. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Nem feltétlenül. Lehet, hogy egy véleményt közölt veled.

Majd ha randizni hív és járni fogtok akkor gondolhatod, hogy tetszel neki nagyon.

2023. nov. 17. 11:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor annyira nem élem bele magam :D
2023. nov. 17. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy csak lehet,hogy be akarja terelni a macit a málnásba
2023. nov. 17. 12:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Azt nem hiszem, abszolút nem ilyen. Egy kapcsolata volt, annak 2 éve lett vége, alkalmija sincs.

Szóval akkor már inkább csak kedves.

2023. nov. 17. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező HA tetszel neki, akkor az eleve egyenlő azzal, hogy meg akarna fektetni. Nem minden srác olyan, hogy akkor gátlástalanul mindenáron megfekteti a csajt, de attól még így van. Hogy akar-e többet, az meg ezután nem a külsődön múlik.
2023. nov. 17. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ha tetszik neked, akkor mosolyogj rá, kedveskedj neki, flörtölj vele picit. Le fog neki esni. Ha akar is valamit, akkor lép erre. Ha nem, akkor sem esel pofára, mert simán lehetsz te csak ilyen kedves.
2023. nov. 17. 13:08
 7/9 A kérdező kommentje:

5-ös, igen, jogos. Mondjuk én szeretném, ha tetszenék neki :D

Csak túl komolyan sem akarom venni ezeket a dolgokat, ha nem úgy érti.. akkor inkább keresek mást. Nem tudom a srácok logikáját, hogy most ezeket mindenkinek mondják, mondják-e úgy, ha nem is komoly, vagy ez csak egy szófordulat, értitek.

2023. nov. 17. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Kèrdező ,

Szerintem tetszel neki, de nem mer lèpni. Velem is sokszor fordult elő fiùkènt, hogy tetszett egy làny, de nem mertem lèpni mert belül azt èreztem, hogy nem leszek elèg jò neki. Ha ìgy lenne az sokkal jobban fàjna nekem ès lehet, hogy az addigi jò kapcsolatot is elrontanà.

2023. nov. 17. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne kezdj kisfiúval!

De segítek: aznap már te voltál a 18. Akinek ugyanezt írta punci reményében.

2023. nov. 18. 01:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!