Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen elment a kedvem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elment a kedvem az ismerkedéstől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok. 2 éve váltam el és idén kezdtem el újra ismerkedni. Sikerült beleszaladnom 2 rossz kapcsolatba is és magamban is látom a hibát.

Egyszerűen azt látom, hogy 30 felett nem tud az ember elszakadni a múltból.

Velem kapcsolatban fenntartásaik vannak a nőknek, mert hogy a fél életem egyetlen nővel éltem le (16 év kapcsolat, abból 10 év házasság) és bár gyerek nincs, de így is mindenki bestresszel ezen.

És valahol engem is zavar, hogy már senki sem "tiszta lap". Mindenkinek ezer exe volt, ezer dugipajtija és folyamatosan olyan gondolatok pörögnek a fejemben, hogy "vajon elég jó vagyok? mi van, ha jól elvan velem, de van egy exe, akivel jobb volt a szex, többet nevetett, kreatívabb volt, stb.".

Hogy lehet ezen túljutni? Totálisan elment a kedvem az ismerkedéstől.

2023. nov. 16. 23:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ne fürgyé le. :))
2023. nov. 17. 21:37
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Az igazán szabad ember, nem azt csinálja amit akar, hanem nem csinálja azt, amit nem akar!

Ne csináld azt, amihez nincs kedved!

Még valami?

2023. nov. 18. 10:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!