Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen elment a kedvem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elment a kedvem az ismerkedéstől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok. 2 éve váltam el és idén kezdtem el újra ismerkedni. Sikerült beleszaladnom 2 rossz kapcsolatba is és magamban is látom a hibát.

Egyszerűen azt látom, hogy 30 felett nem tud az ember elszakadni a múltból.

Velem kapcsolatban fenntartásaik vannak a nőknek, mert hogy a fél életem egyetlen nővel éltem le (16 év kapcsolat, abból 10 év házasság) és bár gyerek nincs, de így is mindenki bestresszel ezen.

És valahol engem is zavar, hogy már senki sem "tiszta lap". Mindenkinek ezer exe volt, ezer dugipajtija és folyamatosan olyan gondolatok pörögnek a fejemben, hogy "vajon elég jó vagyok? mi van, ha jól elvan velem, de van egy exe, akivel jobb volt a szex, többet nevetett, kreatívabb volt, stb.".

Hogy lehet ezen túljutni? Totálisan elment a kedvem az ismerkedéstől.

2023. nov. 16. 23:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19%
Mindig van egy nagyobb farkú ex. Lehet neked 20 cm akkor is volt a nőnek olyan akinek 21,22,23 volt (valaki afrikai fazon) rögtön nem te leszel az etalon nàla.
2023. nov. 17. 07:56
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

És akkor mi van...?

A gond ott indul, hogy nulla szexuális kultúrával osztod itt az észt, mintha azon múlna minden, hogy minél nagyobb legyen.

Azon miért nem aggódsz, hogy az exe egész este tudott puncit nyalni, vagy úgy ismerte az erogén zónáit, mint senki más, vagy hogy két perc alatt tudta meghozni a kedvét a szexhez, esetleg úgy csókolt, hogy elpattant a tangában a gumi és leesett.

2023. nov. 17. 08:15
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
Ne ismerkedj. A nők jobban járnak így, mint hogy kapjanak egy őket semmibe néző komplexusos fickót.
2023. nov. 17. 08:20
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
11, 12 Pfff egyik rosszabb mint a másik. Még jó hogy nemcsak ez a 2 szélsőség létezik.
2023. nov. 17. 09:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#8: "és van egy nagyon jófej kamasz fia, aki miatt egyébként a legtöbb pali nem maradt meg mellette. Nem sok férfi keres gyerekes nőt, vagy ő választott rosszul, nem tudom. De körülnézve az ismerőseim között is tudom, hogy mennyire red flag a gyerekes anyuka."

Ezen annyit finomítanék, hogy ha az eredeti apuka valamilyen okból már nincs a képben, akkor a kisgyerek és az új apuka között nagyon mély kötődés alakulhat ki. Általában akkor van gond, ha a gyerek már elérte a kamaszkort amikor az édesanyja új kapcsolatot talál.

2023. nov. 17. 10:07
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
15, szerintem pedig igaza van, mindegy, mi a helyzet az apával, a gyerekes anya nem kell. Nálunk annyira nincs a képben, hogy még a gyerek születési anyakönyvi kivonatában sem szerepel... Semmit nem számít, ugyanúgy viszonyulnak hozzám, mint azokhoz, akiknél elég aktívan jelen van. Maga a gyerek a gond. Akármilyen természetű és korú, az anyának sosem lesz többé olyan az élete, mint nélküle. Esetleg majd akkor, ha kirepül, de akkor meg az lesz a baj, hogy a nő már idősebb, nem 40 év alatti.
2023. nov. 17. 10:28
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
16-os, igazad van, de én láttam több jó példát a kisgyerek és a mostohaapa közütti mély kapcsolatra. És arra is, hogy a kamaszgyerek már egészen másként viszonyult az új apukához.
2023. nov. 17. 10:55
 18/22 anonim ***** válasza:
39%
Folyt: Férfiésszel hidegen végiggondolva, a fiatal kor felett járva, egy gyermekét egyedül nevelő anyuka sokkal ésszerűbb partner, mint egx gyermektelen nő. Különösen, ha nincs saját gyereked.
2023. nov. 17. 11:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, nekem meg sem jött. :D
2023. nov. 17. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:

"vajon elég jó vagyok? mi van, ha jól elvan velem, de van egy exe, akivel jobb volt a szex, többet nevetett, kreatívabb volt, stb."

Mondjuk ezt nem értem. Nem úgy van hogy azért lett rövid távú ex mert valami nem működött? Neked meg 16 évig működött. Inkább rád lehetne rádparázni hogy nálad a nagy lamúrt túl lehet e licitálni. De hogy rövid kapcsolatokon mit lehet irigyelni?

2023. nov. 17. 20:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!