Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tud a nőknél vonzalmat okozni az ha egy férfi nem mutatja ki a közeledését a nő felé?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganő akivel teljesen jól elvagyunk sokat nevetünk, meg mély beszélgetéseket folytatunk, munka után is tartjuk a kapcsolatot, összejárunk, bejön hozzám, felmegyek hozzá, viszont én nem érzek többet csak baráti kapcsolatot, így nem közeledek hozzá szexuálisan abszolút. Én azt vettem észre mintha egyre jobban közeledne hozzám szexuálisan, meg mintha tenne megjegyzéseket erre vonatkozóan....2023. nov. 16. 18:36
1/11 anonim válasza:
Azt hiszi, hogy csak visszahúzódó vagy és egyértelműbb jelekre vársz. Mivel nem ez a helyzet, mindenképp beszéld ezt meg vele, mielőtt nagyon kínosan kezdené érezni magát.
2/11 anonim válasza:
Semennyire az utcán én nem mutatom !
3/11 anonim válasza:
Mennyire laksz jól éhesen, ha nem eszel?
4/11 anonim válasza:
Nőknél nem tudom. Nálam semennyire.
6/11 anonim válasza:
Ő nem azért vonzódik hozzád (ha tényleg úgy van), mert te nem. Eleve jó pasinak tart és barátság mentén kefélne is, vagy még többet is szeretne...
7/11 anonim válasza:
Semennyire. Nem az jön be neki hogy játszod a nagy jégcsapot, hanem hogy a folyamatos kommunikációval, a "közelséggel", a feljárkálással stb. adod alá a lovat s azt hiszi érzel is valamit ezért csinálod.
9/11 anonim válasza:
Hitegeted a közelségeddel, közben meg nem lépsz semmit.
10/11 anonim válasza:
Basszus, ha a barátja vagy, akkor a következő találkozónál beszéld ezt meg vele, hogy "Figyu Gizi, ne érts félre, én nem akarok tőled semmit, csak a barátomnak tartalak". Ne hitegesd, mert ez nagyon gáz, hogy akaratlanul is játszol az érzelmeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!