Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos férfi közeledése.Akarhat tőlem valamit?
Figyelt kérdés
Nagyjából két éve dolgozunk egy munkahelyen.Minden találkozáskor mosolyogva köszön,mikor beszélünk,általában munkáról,de néha más hétköznapi dolgok is szóba kerülnek,szemembe néz,és mosolyogva beszél.Másokkal nem ilyen közvetlen.Akarhat tőlem valamit?Sok ferfi kolléga van a cégnél,de ők nem így viselkednek.Viszont ennek a mosolygós kollégának felesége,és gyerekei vannak.2023. szept. 13. 08:09
1/11 anonim válasza:
Ez nem flört. A flört szexuális utalgatás, akár kétértelmű dumába bújtatva, és érintés. Ő csak egy lazább normális ember, ne láss ebbe többet.
2/11 anonim válasza:
Túl sokat látsz bele, mert valószínűleg neked bejön. Csak barátságos próbál lenni veled.
3/11 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy keresi a társaságom,sokszor megkérdezi hogy telt a hétvégém.Más nőkkel nem ilyen közvetlen.Sokszor azt veszem észre ha a munkaterülete közelében vagyok,hogy figyel.
2023. szept. 13. 08:51
4/11 anonim válasza:
Attól függ, de egyébként, ha nem bátorítod, akkor nem okozhat problémát. Inkább koncentrálj szingli férfiakra, ne akarj egy férfi hiánypótlója lenni.
5/11 A kérdező kommentje:
4-es!Nekem jelenleg nincsen kapcsolatom.Kollégámmal hasonló korúak vagyunk.Felesége jóval fiatalabb nála.Pont azért tettem fel a kérdést,hogy szerintetek akarhat-e tőlem valamit,mert nekem szimpatikus,csak nem szeretném ha félreértené a dolgot,hogy én is kedvesen beszélgetek vele.Pár dolgot tudok a családjáról,amit elmondott de semmi több.Igazából nem is értettem miért mondta el.
2023. szept. 13. 08:57
6/11 anonim válasza:
Barátkozik. Szimpi vagy neki. Amig nem tereli szexre a témát nyugodtan barátkozhatsz vele szerintem.
7/11 anonim válasza:
Ha még nem közeledik jobban vagy nem tesz kétertelmű megjegyzeseket,jeleket addig szerintem csak barátkozik.De tehetsz egy próbát hogy megtud !
8/11 anonim válasza:
Csak barátkozik. Nem akar megdugni
9/11 anonim válasza:
Szerintem simán csak közvetlen veled.Legalábbis amíg nem ajánl fel randit,addig nem látnék semmit emögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!