Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 280 ezer forinttal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 280 ezer forinttal, mamahotelesként lehet olyan barátnőm aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Tudom, kevés pénz, de sajnos nincs jobb lehetőség Mo.-n csak ha szuper szakmád van és benne sok tapasztalatod. Azt is tudom, hogy ennyi pénz gyerekvállalásra édes kevés. Ezért le is mondtam a gyerekvállalásról, pontosabban eredetileg sem akartam, mert egyszerűen sosem vágytam gyerekre meg sosem bírtam a gyerekeket, de anyagilag is lehetetlen.

Amúgy mellékesen megjegyzem, hogy ez még ennek a fizetésnek a többszörösével is lehetetlen a mai világban. Ismerek olyan párt ahol a férfi majdnem nettó 1 millát keres bejelentbe, a nő az most nem dolgozik csak elvan, de még ők sem mernek bevállalni anyagi okokból 1 gyereket sem. Mert mondták hogy maga a szülés magánegészségügyben 2 milla, államiban nem kapsz semmilyen ellátást. Meg egy arra alkalmas méretű lakás már hadd ne mondjam mennyi, nekik is megfizethetetlen, nem akarnak nyomorogni. Aztán még a gyereket tisztességgel nevelni, taníttatni, elindítani az életben szintén vállalhatatlan akár milliós fizetéssel is.

Na mind1 ezt csak azért említettem, hogy ennél sokkal-sokkal több kellene egy tisztességes családi élethez, nekem ilyen nem lesz.

De ennyi pénzből már nem kéne eltartani engem, szűkösen de szobát bérelve meg tudnék élni és lenne pénzem kajára meg néha valami olcsó programra. Másra nem.

Ilyen férfira van még bármilyen kereslet? Lehet így valamilyen kapcsolatom?

2023. nov. 16. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%

14: Igen.

Szellemi munkával akár közalkalmazottként a 280-at meg napi 6-8 óra munkával, sok pihenőidővel, nyugodtabb munkakörülményekkel lehet.

Nem dohányoznak, nem isznak, 30 évvel tovább élnek.

2023. nov. 16. 23:00
 42/64 anonim ***** válasza:
91%
25: Nem lenézés, hanem durva leértékelés, konkrétan bántalmazás volt a megjegyzése. Jelentettem trágárság miatt.
2023. nov. 16. 23:03
 43/64 A kérdező kommentje:

35:

Előre is szólok, hogy jól esik hogy időt szántál rá meg minden, ennyi idő alatt valóban össze lehetett kukázni egy ilyen választ, ha mást nem ugye ChatGDP de ahogy rákerestem több magyar nyelvű forrás van rá mint gondoltam, de... el kell keserítselek..

Szörnyű válasz!!!

Ha valóban szoftverfejlesztő lennél, és valóban tanultál volna erről az egyetemen, akkor nem ilyen választ adnál!! Way-way-way too much, erőltetett. Izzadtságszagú.

Ha diplomád van, akkor ezt szépen fogalmazd meg EGY.. rövid.. mondatban..

Na erre válaszoljon a ChatGDP :)

2023. nov. 16. 23:22
 44/64 anonim ***** válasza:
87%
Vegyük úgy kéredző, hogy igazad van és az illető nem szoftverfejlesztő és nem keres annyit amennyit. Neked ettől lesz nőd? Nem lesz, továbbra is csak egy csóró, mamahoteles, nőgyűlölő incel leszel aki egyedül fog meghalni.
2023. nov. 16. 23:37
 45/64 anonim ***** válasza:
17%
44: Nem értem ezt a mondatot. Hiszen mindenki egyedül hal meg.
2023. nov. 16. 23:38
 46/64 A kérdező kommentje:

"Vegyük úgy kéredző, hogy igazad van és az illető nem szoftverfejlesztő és nem keres annyit amennyit. Neked ettől lesz nőd?"

Nem lesz. De nem értem minek kell hazudni egy anonim oldalon. Hogy azt a rizsát nem egy szakember írta, az is biztos, tipikus generált válasz a ChatGPT-től. Teljesen egyértelmű, hogy ezt nem ember írta, annyira mű.

2023. nov. 16. 23:46
 47/64 A kérdező kommentje:

Na gyerünk, ne maradj szégyenben. Szeretnék hallani egy igazán rövid, velős de egyértelmű "aim to the kill" választ. Ha tényleg szoftverfejlesztő vagy, akkor 100% hogy meg tudod fogalmazni egy rövid mondatban is úgy hogy az egyértelmű és pontos is legyen. De erre a A.I. már lehet nem képes, még ha kéred is, hülyeséget fog írni lehet.

A kérdés még egyszer: Mi a különbség korai kötés és késői kötés között? (OOP)

2023. nov. 17. 00:19
 48/64 A kérdező kommentje:
Ha holnapig nem kapok erre választ, akkor majd én fogom megírni, és szégyenben maradsz.
2023. nov. 17. 00:20
 49/64 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom kérdező, a te szánalmassági szinted szavakkal nem is fejezhető ki. :D

Kaptál választ, csak nem voltál hajlandó elfogadni, mert minden baromságot belemagyaráztál és tényként kezelted a SAJÁT véleményed.

Egyáltalán kinek képzeled te magad, hogy utasítgass itt másokat és látatlanban elszámoltasd őket ill. kérdőre vond őket? Még határidőt szab, beszarok. :D Ráadásul mindezt úgy, hogy előtte taglalta, hogy nő felelős poziba csak úgy kerülhet, ha dug a főnökkel. Undorító vagy komolyan. Itt egyedül te maradtál szégyenben és még csodálkozol ezzel a stílussal, h a kutyának sem kellesz.

Én vagyok a főkönyvelős válaszoló, mint mondtam az egyik ügyfél egy szoftverfejlesztő cég, sok-sok nő, mind közel 600 ezres vagy még magasabb fizuval. Gondolom ők is mind egytől-egyig dugtak a főnökkel. 🤡 Jó vicc. A 2 női audit managerünk sem dugott senkivel, ahogy én sem, mégis felelős poziban, komoly munkahelyen dolgozunk a te fizud többszöröséért. Elhiszem, hogy ez fáj neked, de ezt magadban kell lerendezned.

2023. nov. 17. 00:46
 50/64 A kérdező kommentje:

Nem fáj nekem semmi. De csak hogy a hangulatot még jobban tetézzem, én 3 féleképpen is meg tudom fogalmazni egy mondatban erre a kérdésre a választ, úgy hogy az egyértelmű, pontos és kerek válasz legyen.

Ha erre nem képes a 35-ös válaszoló, akkor egy valódi hazugságon való tettenérésnek lehettünk tanúi itt gyik-en, amikor is valaki nettó 600 ezres szoftverfejlesztő nőnek hazudja magát.

2023. nov. 17. 01:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!