Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 280 ezer forinttal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 280 ezer forinttal, mamahotelesként lehet olyan barátnőm aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Tudom, kevés pénz, de sajnos nincs jobb lehetőség Mo.-n csak ha szuper szakmád van és benne sok tapasztalatod. Azt is tudom, hogy ennyi pénz gyerekvállalásra édes kevés. Ezért le is mondtam a gyerekvállalásról, pontosabban eredetileg sem akartam, mert egyszerűen sosem vágytam gyerekre meg sosem bírtam a gyerekeket, de anyagilag is lehetetlen.

Amúgy mellékesen megjegyzem, hogy ez még ennek a fizetésnek a többszörösével is lehetetlen a mai világban. Ismerek olyan párt ahol a férfi majdnem nettó 1 millát keres bejelentbe, a nő az most nem dolgozik csak elvan, de még ők sem mernek bevállalni anyagi okokból 1 gyereket sem. Mert mondták hogy maga a szülés magánegészségügyben 2 milla, államiban nem kapsz semmilyen ellátást. Meg egy arra alkalmas méretű lakás már hadd ne mondjam mennyi, nekik is megfizethetetlen, nem akarnak nyomorogni. Aztán még a gyereket tisztességgel nevelni, taníttatni, elindítani az életben szintén vállalhatatlan akár milliós fizetéssel is.

Na mind1 ezt csak azért említettem, hogy ennél sokkal-sokkal több kellene egy tisztességes családi élethez, nekem ilyen nem lesz.

De ennyi pénzből már nem kéne eltartani engem, szűkösen de szobát bérelve meg tudnék élni és lenne pénzem kajára meg néha valami olcsó programra. Másra nem.

Ilyen férfira van még bármilyen kereslet? Lehet így valamilyen kapcsolatom?

2023. nov. 16. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:

"Hát akkor legyen szuper szakmád és szerezz benne tapasztalatot. Mi tart vissza?"

Röpke 10-15 év befektetés az életemből, plusz ezekhez a szakmához 130-as IQ kell legalább, jellemzően olyan IT területek amelyekkel külföldre is lehet dolgozni itthonról, ami persze nyelvtudást is igényel és diplomát. Mert a közhiedelemmel ellentétben diploma nélkül IT területen külföldiek nem állnak veled szóba.

Mire elérném az lenne a bajod, hogy már vén trotty vagyok, szóval nem mind1?

2023. nov. 16. 15:46
 22/64 A kérdező kommentje:

"nem, nem dugok a főnökömmel"

Akkor kivel dugsz? Valakivel muszáj, mert különben nem vesznek fel nőket egy komoly munkahelyre.

2023. nov. 16. 15:47
 23/64 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok eltévedve, hiszen én is ezt csinálom már egy ideje, igaz nem 400at keresek, hanem többet már, tulora nelkul. Havi 14-15 napom teljesen munkamentes. Ha büdös az áldozatvállalásod kérdező akkor siránkozhatsz tovább, de az előre vinni nem fog az életben.
2023. nov. 16. 15:48
 24/64 anonim ***** válasza:
29%
*büdös az áldozatvállalás…
2023. nov. 16. 15:50
 25/64 anonim ***** válasza:
91%

"Valakivel muszáj, mert különben nem vesznek fel nőket egy komoly munkahelyre."

Na ezzel a mondatoddal mindent is megmagyaráztál. Lehet újat mondok, de nem sok normális, intelligens nő szeretne együtt lenni olyan pasival, aki ilyen mélységesen lenézi a nőket. Undorító. Az már csak hab a tortán, hogy a gyerekmentes élet miatti sok szabadidőt tölthetnék veled vegetálva, mert ebből a fizuból nem sűrűn fogsz pl utazni vagy fizetős programokra járni.

Amúgy elárulom rengeteg nő van felelős pozícióban, komoly munkahelyen, ennél több fizetésért is. És nem, nem a puncijuk miatt, hanem a tudásuk, talpraesettségük és intelligenciájuk miatt.

Pénzügy területen dolgozom, minden ügyfél dolgozóinak fizetésére rálátunk. Csak egy példa a sok közül: szoftverfejlesztő cég, sok-sok nővel, akik közül egyetlen egy sem keres 580 alatt. Nálunk két női audit manager van, nettó 750 és 800 ezer. Én főkönyvelőként nettó 600-at keresek.

De igen-igen, mindenki dug a főnökkel, aki nő. Szánalmas vagy.

2023. nov. 16. 16:38
 26/64 anonim ***** válasza:
74%
Egyebként jelenleg 4 év tapasztalatom van, vállalok 2 nap túlórát és már meg is van a 600 nettó, beosztottként. És így is csak 16 vagy 17 napot dolgoznék.
2023. nov. 16. 17:04
 27/64 anonim ***** válasza:
Ezt a 18-as válaszolónak szántam.
2023. nov. 16. 17:04
 28/64 anonim ***** válasza:
Igen, lehet.
2023. nov. 16. 17:10
 29/64 anonim ***** válasza:
92%
Tehát a kérdező céltalan mamahoteles csóró, akinek semmi perspektívája nincs az életben és még nőgyűlölő is. Az ilyennek nem való nő, ezzel nagy titkot nem árulok el. Ez van, az élet ilyen, nem kötelező kapcsoaltban élni.
2023. nov. 16. 17:51
 30/64 anonim ***** válasza:
93%

Persze, mert egy nő csak úgy szerezhet jó állást, ha dug érte valakivel... A pasik meg gondolom protekcióval. Na, ez szépen meg is magyarázza, miért nem jutsz semmire.

Ha már így érdeklődsz, a férjemmel dugok, aki tök más területen dolgozik, mint én, szóval akkor se tudna nekem hátszelet biztosítani, ha szükségem lenne rá. De nincs, mert tanultan

2023. nov. 16. 17:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!