Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 280 ezer forinttal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 280 ezer forinttal, mamahotelesként lehet olyan barátnőm aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Tudom, kevés pénz, de sajnos nincs jobb lehetőség Mo.-n csak ha szuper szakmád van és benne sok tapasztalatod. Azt is tudom, hogy ennyi pénz gyerekvállalásra édes kevés. Ezért le is mondtam a gyerekvállalásról, pontosabban eredetileg sem akartam, mert egyszerűen sosem vágytam gyerekre meg sosem bírtam a gyerekeket, de anyagilag is lehetetlen.

Amúgy mellékesen megjegyzem, hogy ez még ennek a fizetésnek a többszörösével is lehetetlen a mai világban. Ismerek olyan párt ahol a férfi majdnem nettó 1 millát keres bejelentbe, a nő az most nem dolgozik csak elvan, de még ők sem mernek bevállalni anyagi okokból 1 gyereket sem. Mert mondták hogy maga a szülés magánegészségügyben 2 milla, államiban nem kapsz semmilyen ellátást. Meg egy arra alkalmas méretű lakás már hadd ne mondjam mennyi, nekik is megfizethetetlen, nem akarnak nyomorogni. Aztán még a gyereket tisztességgel nevelni, taníttatni, elindítani az életben szintén vállalhatatlan akár milliós fizetéssel is.

Na mind1 ezt csak azért említettem, hogy ennél sokkal-sokkal több kellene egy tisztességes családi élethez, nekem ilyen nem lesz.

De ennyi pénzből már nem kéne eltartani engem, szűkösen de szobát bérelve meg tudnék élni és lenne pénzem kajára meg néha valami olcsó programra. Másra nem.

Ilyen férfira van még bármilyen kereslet? Lehet így valamilyen kapcsolatom?

2023. nov. 16. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
78%
Instant kuka a változni/fejlődni nem akaró ember.
2023. nov. 16. 13:56
 12/64 anonim ***** válasza:
75%
Gyereket biztos nem akarok, nem érdekel a férfi fizetése. De a lakhatás mégis hol lenne megoldott? Hozzám nem ktöztetném be szívesen.
2023. nov. 16. 13:57
 13/64 A kérdező kommentje:

12-es

Közösen bérelnénk egy lakást. Nekem elég egy kisszoba is.

2023. nov. 16. 13:59
 14/64 anonim ***** válasza:
81%

1-es: te egy "kicsit" el vagy tévedve...

Valóban lehet keresni 400-500 ezreket is akár gyári melóval is, csak nem marad időd, se enrgiád semmi másra. Mert azt sokan elfeljtik, hogy ebben benne van a túlórázás (nem napi 8 óra munka!), az hogy esetleg a lakóhelyedtől messzire kell utaznod (napi 2-3 óra ingázás), a szombatozás, esetleg vasárnapi munkavégzés, az ilyen-olyan prémium, vagy bónusz stb.

A nettó 280 amúgy az országos VALÓS átlagbér környéke.

2023. nov. 16. 14:04
 15/64 A kérdező kommentje:

14-es

Így van. Egy sima 8-9 órás munkával Budapesten (Kőbányán) gyárban is bruttó 300-320 ezret lehet megkeresni. A többihez teljesen vállalhatatlan dolgokat kell bevállalni, ami után semmi szabadidőd nem marad csak egy biorobot leszel. Olyan élet meg kinek kell?

2023. nov. 16. 14:08
 16/64 anonim ***** válasza:
57%
Ja hogy te megkeresel 280at? :O :D
2023. nov. 16. 14:18
 17/64 anonim ***** válasza:
12%

"Mit kell csinálni a nettó 600-hoz? :D"

Zsidonak kell lenni, lehetoleg anyai agrol, jo csaladi kapcsolatokkal.

39F incel

2023. nov. 16. 14:57
 18/64 anonim ***** válasza:
24%
#5 Tévedsz. 50 év tapasztalattal sem fogsz 600 fölött keresni beosztottként.
2023. nov. 16. 15:06
 19/64 anonim ***** válasza:
63%
Nem akarok gyereket, de összejönni veled olyan lenne, mintha gyereket vállalnék.
2023. nov. 16. 15:08
 20/64 anonim ***** válasza:
65%

"Tudom, kevés pénz, de sajnos nincs jobb lehetőség Mo.-n csak ha szuper szakmád van és benne sok tapasztalatod."

Hát akkor legyen szuper szakmád és szerezz benne tapasztalatot. Mi tart vissza?

17: nem vagyok zsidó, a családomban én vagyok az egyetlen diplomás (tehát kapcsolat nuku), és nőként tudok nettó 550-600-at keresni havonta (nem, nem dugok a főnökömmel). Nem gondolom, hogy ez sztárgázsi lenne amúgy, szóval azért ne csináljunk már úgy, mintha lehetetlen lenne.

2023. nov. 16. 15:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!