Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 280 ezer forinttal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 280 ezer forinttal, mamahotelesként lehet olyan barátnőm aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Tudom, kevés pénz, de sajnos nincs jobb lehetőség Mo.-n csak ha szuper szakmád van és benne sok tapasztalatod. Azt is tudom, hogy ennyi pénz gyerekvállalásra édes kevés. Ezért le is mondtam a gyerekvállalásról, pontosabban eredetileg sem akartam, mert egyszerűen sosem vágytam gyerekre meg sosem bírtam a gyerekeket, de anyagilag is lehetetlen.

Amúgy mellékesen megjegyzem, hogy ez még ennek a fizetésnek a többszörösével is lehetetlen a mai világban. Ismerek olyan párt ahol a férfi majdnem nettó 1 millát keres bejelentbe, a nő az most nem dolgozik csak elvan, de még ők sem mernek bevállalni anyagi okokból 1 gyereket sem. Mert mondták hogy maga a szülés magánegészségügyben 2 milla, államiban nem kapsz semmilyen ellátást. Meg egy arra alkalmas méretű lakás már hadd ne mondjam mennyi, nekik is megfizethetetlen, nem akarnak nyomorogni. Aztán még a gyereket tisztességgel nevelni, taníttatni, elindítani az életben szintén vállalhatatlan akár milliós fizetéssel is.

Na mind1 ezt csak azért említettem, hogy ennél sokkal-sokkal több kellene egy tisztességes családi élethez, nekem ilyen nem lesz.

De ennyi pénzből már nem kéne eltartani engem, szűkösen de szobát bérelve meg tudnék élni és lenne pénzem kajára meg néha valami olcsó programra. Másra nem.

Ilyen férfira van még bármilyen kereslet? Lehet így valamilyen kapcsolatom?

2023. nov. 16. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
89%

#25-öshöz csatlakoznék. Én pályakezdő szoftverfejlesztő nő vagyok és én is annyit keresek mint 25-ös. És nem, nekem sem kellett senkivel dugni érte, egyszerűen felvettek főállásba a gyakornoki helyemen mert meg voltak velem elégedve.

És valóban nem a fizetésed miatt nem lesz barátnőd, hanem a nők lenézése miatt.

2023. nov. 16. 18:33
 32/64 A kérdező kommentje:

"Én pályakezdő szoftverfejlesztő nő vagyok és én is annyit keresek mint 25-ös."

Szerencsére van mód, hogy leteszteljük kamuzol-e vagy igazat mondasz. Felteszek neked egy olyan kérdést, amire nehéz rákeresni google-ön, mert magyarul írom és magyar nyelven nem biztos hogy találsz róla könnyen írást. De ha szoftverfejlesztő vagy és "meg vannak veled elégedve", akkor 100% hogy tudod a választ! (különben senki nem fizetne neked még minimálbért sem)

Mi a különbség az objektum orientált programozás világában a korai kötés és kései kötés között?

2023. nov. 16. 21:21
 33/64 anonim ***** válasza:
85%

5

Diploma nelkul keresek netto 600at 😳😳😳és nő vagyok

2023. nov. 16. 22:12
 34/64 A kérdező kommentje:

33-as

Valószínűleg pont annyira keresel nettó 600-at, mint amennyire a 31-es szoftverfejlesztő :)

Látod milyen egyszerű lebuktatni egy trollt?

2023. nov. 16. 22:17
 35/64 anonim ***** válasza:
95%

#32 Na, akkor már nem csak nők lenézése van de még vizsgázni is kell nálad, hogy elhiggy valamit, ami valószínű semmit nem fog neked mondani. De mivel még úgysem vagyok álmos kifejtem neked.

Mikor egy ős osztályból leszármaztatunk egy osztályt és mindkettőben definiálunk egy azonos nevű metódust majd az ős referenciáján keresztül hívjuk meg a leszármazott metódusát, akkor az ősé fog lefutni. Ez a korai kötés, tehát mivel a fordító nem tudja, hogy a referencia milyen objektumra mutat majd futás közben, így az ős metódusát hívja meg mindig. Késői kötést úgy tudunk előidézni, ha az ősben virtuális metódust definiálunk, majd a leszármazottban ezt override-oljuk azaz felüldefiniáljuk. Így fordító olyan kódot generál, ami futás közben el tudja dönteni, hogy melyik metódust kell meghívnia, tehát mindig az adott objektum override-olt függvénye fog futni. Ez a polimorfizmus egyébként. (Mindez C# nyelvre vonatkozik, mivel ezt tanultam/használom).

Kérlek javíts ki ha tévedek. :)

2023. nov. 16. 22:26
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg ez egyetemen 2. féléves tananyag volt.
2023. nov. 16. 22:29
 37/64 anonim ***** válasza:
76%

Na mi az 34, csak nem besültél? :) Nagyot akartál mondani, nem jött össze.

Nem mintha itt amúgy bárki tartozna neked bármiféle bizonyítanivalóval.

U.i.: Nem a 35 vagyok.

2023. nov. 16. 22:37
 38/64 anonim ***** válasza:
95%

33

5-ös vagyok. Na de mivel? (Priviben is lehet ha itt nem akarod leiírni, és nem kritizálni akarlak, csak érdekel.)

Biztos én baszok el amúgy valamit, hiszen minden évben lehozza a fél internet, hogy top 3 vagy top 5 legjobb fizetés ezen a területen, ilyen végzettséggel hozható össze, nekem nem sikerül. (Se amúgy bárkinek akivel egyszerre végeztem.) De munka sincs nagyon.

2023. nov. 16. 22:38
 39/64 anonim ***** válasza:
68%

Ha megoldod az együttléteket akár hotelben, akár üdülőben, stb., akkor mért ne.

Ha nincs ilyenre igényed, és nem is teszed meg, akkor nem.

2023. nov. 16. 22:48
 40/64 anonim ***** válasza:
100%

4: Ez nincs így, felsőfok körüli nyelvtudás kell, és nem csak a rigóutcai, hanem az élőnyelvi gyakorlat is kell hozzá.

Egy nyelv is elég viszont.

Persze, ma már a netről ezt meg lehet tanulni, nem ugyanaz a helyzet, mint a net előtti világban itt, a vasfüggöny mögötti területeken.:)

2023. nov. 16. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!