Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak milyen mértékben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen mértékben gondolják túl hogy nőkre milyen hatással van az autó?

Figyelt kérdés
Vannak akik pl. tényleg úgy gondolják hogy még egy egyéjszakás kapcsolatba sem lehet belemenni autó nélkül.

2023. nov. 16. 07:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

# 9

és ha később jössz rá hogy csak béreli lakást, autót?

2023. nov. 16. 08:45
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

11

Az ilyen kamuszarokat, egy pillanat alatt kiszagoltam mindig. De tény, ez a fajta kikerüĺhetetlen. Eleve 7-8 randiig, én SOHA nem szexeltem senkivel.

2023. nov. 16. 10:04
 13/22 A kérdező kommentje:

# 11

de abban mi a kamu ha valaki lakást és autót bérel?

Bérelt lakás, autó azt leszámítva hogy nem adhatja el, funkcióját tekintve semmiben nem különbözik attól mintha a sajátja lenne.

2023. nov. 16. 11:15
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősi körömben azok a nők nézik meg a hapsi kocsiját, akik maguk is autób*zik. A többiek nem.

Ha valami nem mindennapi járgány, pl. egy veterán kocsi, azt mondjuk megnézem és az el is mond valamit a tulajdonosáról. Viszont mikor vagánykodni próbál a használtan lízingelt béjemvé-vel, az elég felszínesnek hat.

2023. nov. 16. 11:45
 15/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk én az ilyen tipikus nyugatról kukázott roncs BMW-s suttyókat valahogy mindig jó nőkkel látom csak. Nyilván nekem nem kellen olyan nő, aki ilyen típusú fériakat választ (mivel én nem ez a típus vagyok), de a lényeg ,hogy van ennek is kereslete ez jól látszik.
2023. nov. 16. 14:06
 16/22 anonim ***** válasza:

"Kb úgy hogy a pasiknak kulonbozo tipusa van"

Már eleve a felsorolásod nagyjából óvodás kategória. Hiszen nem csak a leszarja meg kituningolja kategória létezik, hanem ott van a többség aki megveszi, ad rá amennyit kell, és kész. Nem pátyolgatja de nem is rohad sehol. Ez nagyjából az átlag ember.

"Teljesen más a hatása ennek: Meg ezekek:"

Igen általános iskolában. Felnőtt embernek meg nem etalon az agyontuningolt Audi RS ami leginkább csak a felcsövesedett cigányok járműve. A legtöbb nő meg eleve nem küldene el a Toyota SUV-val.

2023. nov. 16. 19:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Nyilván az autó állapotát megnézik a nők. Nekem legalábbis legtöbb csaj ismerősöm azt tette szóvá, ha a srácnak láthatóan igénytelenül karbantartott, koszos, belül mocskos kocsija volt. Hiszen egy régi autó is lehet patika állapotú amibe kellemes beülni, meg van az amiből kiszállsz és Covidos leszel.
2023. nov. 16. 19:18
 18/22 anonim ***** válasza:
54%

Az mondjuk tény, hogy a van autó és nincs autó között nagy a különbség. Már csak azért is mert az autó szabadságot ad, mentek ahova akartok, haza tudod vinni a nőt, stb.

Egy éjszakásnál is nyilván nem mindegy, hogy azt mondom 20 perc és ott vagyok, vagy megkérdezem melyik busz megy oda és 2 óra múlva tudok ott lenni.

2023. nov. 16. 19:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván számít valamennyire, ahogy egy tanár is hátránnyal indul egy mérnökkel szemben... Ne tegyünk úgy, mintha nem számítana a pénz, az igenis szempont. Viszont azokkal a srácokkal mindig gond van, akik azt hiszik csak ez számít. Nincsenek rendben magukkal, kevesebb az önbizalom, ez mind kihat a végeredményre.
2023. nov. 17. 08:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Nézd már meg, hogy mennyi a medián bér Magyarországon! Miért baj, ha 5 évesnél öregebb az autó? El vagy kényeztetve és fingod sincs a világról.

2023. nov. 17. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!