Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » T¡ vagytok az utolsó reményeim...

T¡ vagytok az utolsó reményeim! Mitől kormolhat brutális mértékben egy központi injektoros autó?

Figyelt kérdés

Hidegen általában megy normálisan, ahogy az kell. (nem mindig) Melegen elkezd brutális mértékben kormolni, mint egy rossz dízel, majd leáll. Utánna 10-15 perc múlva befújásra indul el. Előtte is beindul hidegindítósprayre, csak le is áll. Mintha nem kapna üzemanyagot.

Új lambdaszonda, új vízhőfok jeladó és új injektor van benne. Már tényleg nem tudom mi baja lehet.🤷‍♂️

2022. júl. 7. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

pedig a jelenség túl sok üzemanyagot jelez. Kis gáznál is, vagy csak tempós vezetésnél, gyorsításnál?

Jeladó probléma lehet, méghozzá a vízhőmérséklet hideget jelez állandóan(de a levegőhőmérséklet is ludas lehet)

Nem világít a motorhiba sárga lámpája?

2022. júl. 7. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
láttam, hogy új vízhő jeladód van, demakkor is ott lehet valami..
2022. júl. 7. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy több üzemanyagot kap mint amit el tud égetni, vagy kevés levegőt, és azért nem tudja rendesen elégetni.
2022. júl. 7. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát van, hogy csak diagnosztikával lehet rájönni ilyesmire, van szakszervíz, pont az előbb néztem egyet, Érden.

Ők olyan elektromos hibákat is feltárnak, amiket még profi szervizek is elküldtek a malac fszára.

Pl megnyúlt kábelköteg, csatlakozóhibák, ECU hibák, stb.

Sokszor jobb 1x kicsengetni egy ilyet, mint évekig cumizni valami agyvérzés közeli állapotot okozó vacakkal.

Fojtószelep-érzékelőd van? Vagy elektromos fojtószelep, pedál-jeladó.

2022. júl. 8. 04:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Vidd szervizbe mert az injektorost már nem lehet buherálni mint a karburátorosokat.

Nekem is volt ilyen és baromi sokat evett.

2022. júl. 8. 06:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Főtengely jeladó? Kivettem, egyszer lehet ellenállást mérni, egyszer nem, és tiszta repedezett mert ugye műanyagból van. Ja meg fémreszelék is volt a végén.

Azóta már egyáltalán nem indult, gondolom akkor emiatt, hisz nem tudtam ellenállást mérni, szóval szakadt benne a tekercs.

Csak azt nem tudom, hogy ez okozhatta-e azt, hogy kormolt. Az tiszta, hogy emiatt nem indult, de a kormolás nem tudom hogy emiatt volt-e.🤷‍♂️

2022. júl. 9. 15:48
 7/7 krwkco ***** válasza:

"a kormolás nem tudom hogy emiatt volt-e"

Ha majd beraksz egy újat és az autóba valót, akkor kiderül. Ha megszűnik a kormolás, akkor emiatt volt.

Egyébként, ha tényleg kontakthibás volt, akkor a kompjuter összevissza kaphatta a jeleket a. Egy fordulaton belül többször is. És lehet, hogy minden alkalommal (vagy pontosabban minden második alkalommal) küldte a benzint.

2022. júl. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!