Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze semmi senkivel?

Figyelt kérdés
Hiába ismerkedek meg írkálok csomó lánynak mégsem akar senki se semmit tőlem. Mindig van valami kifogásuk pl a 16 évesek azt mondják hogy zavarja őket a korkülönbség.. ez szerintem csak kifogás valószínű nem csak ez az egyetlen oka van.. 21 éves vagyok egyébként. meg találkozgattam egy lánnyal de ő is kioffolt pedig úgy törődött velem mintha tényleg szeretne.. meg randiig se jutok el igazán mostanában mert megkérdem hogy talizunk e általában azt kapom hogy majd összehozzuk valamikor, meg hogy majd nyáron(november van ember🤦‍♂️), meg hogy most tanulnom kell meg ez meg az.. meg buliban is próbálkoztam egy ideig jól ment minden aztán mégis inkább másik csávóval táncolt.. mindig én vagyok az akin átnéznek meg levegőnek néznek.. én nem értem hogy mit csinálok rosszul pedig azt se mondanám hogy siettetem a dolgokat mert nem.. meg nyomulós se vagyok.. szerintem elég jól is nézek ki talán kicsit pocakos vagyok de szerintem nem vészes meg jó a stílusom is.. ami talán negatívum hogy nincsenek nagyon jó szövegeim meg a kommunikálás a lányokkal néha kicsit nehezen megy.

2023. nov. 15. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Javíts magadon kívül-belül és akkor több sikered lesz!
2023. nov. 15. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Kiszámoltam hány nő mondott nemet, vagy pont volt barátja de ugye nem tudhattam... 13 egy-másfél év alatt. Összejött pár szex is, de velük nem akartam kapcsolatot. Akikkel akartam, nem akartak velem.
2023. nov. 15. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

16-20 évesektől mit vársz? Rossz korosztályban keresel magadnak párt. Ha csak bulizni és élni akarsz egy rövid kapcsolatban, akkor marajd 25 alatt. Ha komolyabb érdekel 25 felett keress partnert.

Bár szerintem 21 évesen nem 16 éveseket kellene kergetni...

25ig pont az a korosztály aki befejezi az összes tanulmányát és komolyabbra veszi az életet.

2023. nov. 15. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

Mit szerencsétlenkedsz? Ebben a korban egy 5 éves komoly kapcsolat közepén voltam!

Le vagy maradva az egyedfejlődésben!

2023. nov. 15. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy jóképű és magas.
2023. nov. 16. 08:17
 6/7 A kérdező kommentje:
185 cm vagyok és viszonylag jóképű is. Hát a leghosszabb kapcsolatom 5 hónap volt de ott is én szakítottam
2023. nov. 16. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Hogy lehet 21 évesen pocakos tróger módjára élni? Ilyenkor még zabalnak a gyerekek és akkor is vékonyak.

A 16 éves kislányokat meg felejtsd el! Te már felnőtt vagy! Ők nem! 21 év alattiakat hanyagold! Es mivel pocakos vagy a nők között te is a ducikkal próbálkozz kapcsolatot létesíteni.

2023. nov. 16. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!