Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha nem tudom felkelteni a nők érdeklődését?
26,5 éves szűz férfi vagyok, próbálkoztam a lányoknál, mindig elutasítottak 17 éves koromtól.
Keveset keresek, csúnya az arcom, nem vagyok érdekes a lányok számára.
Szép lassan felejtsd el őket és törődj bele, hogy nem lesz.
Vagy ha csak a szüzesség a probléma, akkor keresel egy szép fizetős csajt és elmész hozzá. Hidd el sokan járnak.
Vagy esetleg plasztika.
Vagy valamilyen úton módon eléred azt h sok pénzed legyen. Lakás luxus élet, luxus autó...szóval mindent biztosítasz a csajnak cserébe becsukja a szemét ha szexre kerül a sor.
Ha vallásos vagy menj el papnak, szerzetesnek.
Ha nem akkor valahogy máshogy kell beletörődni. Az emberek száma véges, nem mindenkinek jut társ.
Sajnos egyet kell értsek az előttem hozzászólókkal. NE akard felkelteni a nők figyelmét ha ocsmány vagy mert azzal cska rosszabb lesz.
Ne legyél "simp", ne legyél "bohóc" aki szórakoztatja őket, keress inkább más célt, más elfoglaltságot az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!