Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ChatGPT nyitó üzenetet észreveszik a nők a társkeresőn?
Ugye minden nő elvárja a kreatív nyitó üzenetet. Most hogy már van ChatGPT általában bemásolom a profil szövegét a nőnek és generál rá szöveget. Ezt észreveszik a nők?
Ilyet pl.
Szia Andi!
Remélem jól vagy, és egy kellemes napod van! Én itt vagyok Budapesten, és láttam a profilodat, és azt gondoltam, miért ne próbálnám meg kibővíteni a baráti körömet?
Szeretem a macskákat, és nagyon érdekesnek találom, hogy angolul tanulsz. Van valami kedvenc módszered, amit használsz az angol nyelv gyakorlására? Én is tanulok néhány nyelvet, bár még mindig küszködöm a kiejtéssel!
Ha van kedved, várom, hogy jobban megismerhessünk. Mondj nekem valami érdekeset magadról, vagy mond el egy vicces történetet a macskáiddal kapcsolatban!
Remélem, hamarosan hallunk egymástól!
"nagyon érdekesnek találom, hogy angolul tanulsz"
Az aztán nagyon érdekes, ha valaki angolul tanul. Ma már mindenki tanul angolul, ill. már tud angolul.
Inkább ciki, hogy angolul tanul, mert nem tud még angolul ezek szerint.
32, te valami illúzióban élsz :D Meg azt a statisztikát sem kell elhinni, hogy a magyarok 60%-a beszél angolul, mert ezek a statisztikák csak Budapestet nézik. Lehet Budapesten igaz, de ha vidéket is beleszámolod akkor a magyarok 20-30%-ka beszél csak angolul.
Azt, hogy mit kellene teljesen lényegtelen. Szerintem meg mindenkinek tudnia kellene deriválni, mert én matematikus vagyok. Ennyit ér az érvelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!