Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » ChatGPT nyitó üzenetet észreve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ChatGPT nyitó üzenetet észreveszik a nők a társkeresőn?

Figyelt kérdés

Ugye minden nő elvárja a kreatív nyitó üzenetet. Most hogy már van ChatGPT általában bemásolom a profil szövegét a nőnek és generál rá szöveget. Ezt észreveszik a nők?

Ilyet pl.

Szia Andi!

Remélem jól vagy, és egy kellemes napod van! Én itt vagyok Budapesten, és láttam a profilodat, és azt gondoltam, miért ne próbálnám meg kibővíteni a baráti körömet?

Szeretem a macskákat, és nagyon érdekesnek találom, hogy angolul tanulsz. Van valami kedvenc módszered, amit használsz az angol nyelv gyakorlására? Én is tanulok néhány nyelvet, bár még mindig küszködöm a kiejtéssel!

Ha van kedved, várom, hogy jobban megismerhessünk. Mondj nekem valami érdekeset magadról, vagy mond el egy vicces történetet a macskáiddal kapcsolatban!

Remélem, hamarosan hallunk egymástól!

2023. nov. 15. 00:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
70%

"nagyon érdekesnek találom, hogy angolul tanulsz"

Az aztán nagyon érdekes, ha valaki angolul tanul. Ma már mindenki tanul angolul, ill. már tud angolul.

Inkább ciki, hogy angolul tanul, mert nem tud még angolul ezek szerint.

2023. nov. 18. 01:05
 32/39 A kérdező kommentje:
31, Európában a leglemaradottabbak vagyunk angol nyelvből. De igen, ma már nálunk mindenki tud és beszél angolul ... mielőtt ilyen általánosításokat írsz legalább nézzél utána a statisztikáknak.
2023. nov. 18. 13:53
 33/39 anonim ***** válasza:
37%
32. Mindenkinek KELLENE tudnia angolul. Most ez, hogy emlegeti, hogy angolul tanul, kb. olyan szint, mint ha azt emlegetné, hogy számolni vagy olvasni tanul. Nem kéne megemlíteni, ha nem kérdezik, hogy valaki nem tud angolul, csak tanul még. Ez már annyira alap dolog a mai világban, hogy max. takarítói állást lehet betölteni angol nyelvtudás nélkül. De az sem dicsőség, ha a takarítót valaki angolul megkérdez, és nem tud neki válaszolni.
2023. nov. 18. 13:58
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
32, de a lényeg, ne írjon bele ilyet, hogy angolul tanul, mert ebben semmi különös nincs.
2023. nov. 18. 14:02
 35/39 A kérdező kommentje:

32, te valami illúzióban élsz :D Meg azt a statisztikát sem kell elhinni, hogy a magyarok 60%-a beszél angolul, mert ezek a statisztikák csak Budapestet nézik. Lehet Budapesten igaz, de ha vidéket is beleszámolod akkor a magyarok 20-30%-ka beszél csak angolul.

Azt, hogy mit kellene teljesen lényegtelen. Szerintem meg mindenkinek tudnia kellene deriválni, mert én matematikus vagyok. Ennyit ér az érvelésed.

2023. nov. 18. 14:04
 36/39 A kérdező kommentje:
2023. nov. 18. 14:07
 37/39 anonim ***** válasza:
52%
Bemasomon a chatgpt-be és megkérem h válaszoljon helyettem. Közben bedobok egy adag popcornt a mikróba és ha unalmassá kezdik válni, akkor megfűszerezem némi stílusra vonatkozó irányelvekkel stb.
2024. jan. 13. 12:55
 38/39 anonim ***** válasza:
A deriválást minek kellett megemlíteni? Csak mérnököknek és még kb. 1-2 helyen van rá szükség. A hétköznapi életben nincs. Az angol viszont a hétköznapokban is egyre fontosabb. Most akkor dönts el, mennyit ér az érvelésem.
2024. jan. 13. 13:06
 39/39 anonim ***** válasza:
"Séróból bepötyögöm a gyors Fourier transzformációt 20 népszerűbb és 40 marginálisabb nyelven" mennyivel elegánsabb már, nem?
2024. jan. 14. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!