Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes sármos jó pasik előtt tényleg hosszú sorok vannak, tényleg megy keményen a küzdelem értük?
Igen.
Ha nekem van helyes pasim(azokkal jàrok én is),rányomulnak a bnőim, szomszédcsaj, társaságban egy pultos is neki áll kifordulni magábol előttük es imádom látni mikor a barátom elfordul meg érezteti velük hogy le vannak sz.rva:)
Irtó gusztustalan nyomulós redvák a nők foglalt de házas pasikra is. És még foglalt házas nők is így nyomják. Tehát nem csak szingli csajok kaparnak jópasik után.
A barátom lassan kezdem is megerteni mert tipik mottja hogy minden nő egy q-va.
Dehàt én is ezt látom mellette.
Ha meg akarod érteni a nőket és a női társkeresést, nézd meg a csajokat, akik kiárusítás idején egymást tapossák le egy-két menő, felkapott ruháért. A normális, átlagos ruhákat meg észre sem veszik, hiába lehet jó a minőségük.
Igazából nem is a ruha a fontos, hanem hogy elmondhassák, hogy nekik van, a többieknek nincs.
Na, így kezelik a felkapott, alfa pasikat is. Megy értük a harc - csak hogy elmondhassák, hogy ők jobb csávóval feküdtek össze, mint a többi csaj a társaságból.
Mindenki előtt csak a szintje alattiak állnak sorban.
Az átlagosak előtt az átlag alattiak, a jó pasik előtt az átlagos nők.
Egy jó nő nem fog sorban állni egy jó pasi előtt, mivel bármikor talál másik jó pasit
Szerintem a pasik 80%-a átlag alatti, olyan 15% az átlag és 5% a jópasi.
A nöknek a 15% átlagból kéne valaki foggal körömmel.
Az átlag definicíója nem igazán ez, de gondolom arra gondoltál, hogy 15% néz ki normálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!