Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyira számít a magasság, akkor hogy lehet hogy alulmaradtam egy 165 centis sráccal egy alacsony hölgyért való küzdelemben?
Figyelt kérdés
Én 181 cm vagyok, a riválisom 165 cm körüli volt. Egy 155 centi körüli volt a kiszemelt hölgy, akiért versengtünk, és végül őt választotta. Pedig mind anyagilag, mind iskolázottságban, mind intelligenciában is jóval jobb vagyok mint a riválisom volt. Arcra és testre meg kb. egy szinten vagyunk, csak ő alacsonyabb.
Ez hogy lehet?
2020. jan. 28. 16:02
1/6 anonim válasza:
Úgy, hogy beképzelt vagy.
Egyébként meg csak annyival kell magasabbnak lenni, hogy magassarkú cipőben járhassanak mellettünk.
3/6 anonim válasza:
Nem szereti a hölgy a magas srácokat. Szexben nagyon nem jó a 26cm különbség. Tapasztalat.
4/6 anonim válasza:
Az egyetlen nőt fogtad ki,akit nem vonz a magasság. Vagy a stöpszli konkurens sokkal jobb fej mint te.
5/6 anonim válasza:
Esetleg azért, mert nem csak a pénz, az iskolázottság és az intelligencia számít. De a kérdés stílusából úgy látom, hogy nem fogod érteni, hogy mire célzok... :))
6/6 anonim válasza:
Az is lehet hogy túlértékeled magad és a riválisod sokkal jobb pasi mindenben mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!