Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők, ennyire alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, ennyire alacsony lennék?

Figyelt kérdés

Cipő nélkül 172 cm magas srác vagyok, mennyire gondoljátok ezt alacsonynak?

Túl alacsony lenne ahhoz, hogy legyen esélyem mondjuk egy velem egyforma magas lánynál?

2019. nov. 3. 19:13
1 2
 1/19 Lachesys ***** válasza:
91%

not good, not terrible, hogy egy klasszikust idezzek:D

mondjuk ez egyeni dolog szerintem, sok lanyt zavar, ha nem magasabb legalabb kicsivel a pasi. a jo hir, hogy sok 160-170 centi kozti lany van, sot, ok a tobbseg.

2019. nov. 3. 19:18
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

Elég sok egymással egy magasságú párt látok az utcán, ahol tényleg szinte centik vagy annyi sincs a felek között. Ezen kívül elég sok tőled alacsonyabb lány is van. Sőt, a lányok jó nagy része ilyen 160-165 cm körül van. Most nem azt mondom, biztos sok van köztük, aki inkább kifejezetten magas srácot keres, de azért sok másiknak pedig ez nem szempont.

Ne mondd, hogy te nem szoktál kb. veled egymagas srácokat az utcán nővel látni.

2019. nov. 3. 19:19
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Engem spec nem zavarna de én 164 Cm vagyok és sosem hordok magassarkút.

Magasabb nőknek gond lehet.

2019. nov. 3. 19:19
 4/19 BigUncleZ ***** válasza:
91%

Lehet csak nekem furcsa mert 164 cm vagyok, de miért nevezik a 170 cm magasságot túl alacsonynak.170-180 cm között van a nagy átlag főleg férfiak esetében.

Férfi vagyok és csak egymagas vagy csak kicsit magasabb barátnőim voltak.Hogy válaszoljak simán van esélyed szerintem.

2019. nov. 3. 19:20
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
En 169cm vagyok, nekem pont jo lennel, legalabb nem fajdul meg a nyakam :)
2019. nov. 3. 19:26
 6/19 anonim ***** válasza:

4.

A fiatalok már magasabbak. Lehet hogy az átlagmagasság X cm, de abban benne van minden 18-100 éves, vagy 18-65 éves ember. Az új generációk már magasabbak átlagban, mint a régebbiek (mindenhol a nyugati világban, nem csak nálunk), ezért amit látsz valahol, hogy mennyi az átlagmagasság, ahhoz még adj hozzá simán legalább egy 5 cm-t, ha fiatal emberekről van szó (mondjuk 18-30 évesek).

2019. nov. 3. 20:26
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Párom is ugyanilyen magas, én 159 centi vagyok. 6 és fél éve együtt vagyunk.
2019. nov. 3. 20:28
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez a magasság ideális. 162 centi vagyok.
2019. nov. 4. 06:28
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Volt ilyen magas barátom, 3 évig voltunk együtt, én 173 centi vagyok (és nem a magasság miatt mentünk szét).
2019. nov. 4. 13:00
 10/19 anonim válasza:
11%
177cm az àtlag ferfi testmagassàg Mo-n. Szòval te is bőven az àtlag alatt vagy..Az alacsony 155-160cm es törpillàk meg szinte törik magukat a 185-190cmes bakokèrt. Elèg sokàig egyedül leszel egy olyan tulajdonsàgod miatt amin mèg vàltoztatni sem tudsz..ha jòkèpű vagy illetve kisportolt tested van akkor kicsit jobb helyzeted. Èn pròbàlok edzeni,amellett ,hogy a 172cm mellè mèg bűn Ronda is vagyok,ivy pròbàlom elterelni a gondolataim..
2019. nov. 4. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!