Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor nem szoktak bosszanko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor nem szoktak bosszankodni, szomorkodni a nők hogy nem éreznek vonzalmat?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm aki szegény mindig megszívja vagy agresszív pasija lesz, de általában megcsalják, elhagyják átverik stb.

Tényleg én vagyok az a férfi aki mindig mellette volt, én biztos hogy nem hagynám el, verném át vagy csalná meg, mindig figyelmes voltam vele, egyszer el is szólta magát hogy például a legjobban velem nem lehet nevetni és legjobban beszélgetni is csak hát vonzalom nincs ....ilyenkor nem szoktak szomorkodni a nők hogy egy ilyen férfi iránt miért nincs vonzalmam aki tényleg megbecsülné

2023. nov. 11. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
_Leszarják
2023. nov. 11. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem szoktak. Sokan szeretik ha úgy bánnak vele, mint egy kutyával. Ne sértődjön meg senki!!!
2023. nov. 11. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden bizonnyal van akit zavar.

Engem pl zavar ugyanez férfiként.

Tudom hogy csomó lánnyal boldog lehetnék, de egyszerűen nem vonzanak

2023. nov. 11. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ilyen esetben sok nő felteszi magában a kérdést, hogy miért nem tudja ezt a barátját úgy szeretni. És bantja a dolog. De sajnos a vonzalomnak nincs köze a logikához.
2023. nov. 11. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
szimpelj még neki, hátha észrevesz
2023. nov. 11. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Ezer olyan van aki játsza a rendest meg jofejet csak mert nem talál senkit mert nem vonzó vagy ronda. Ez miatt a belsővel próbál célokaz elérni.

En ezeket nem veszem be.

En nem akarok ugy lenni egy pasinak csak mert az a kutyának se kell.

Ezek aztán nagyon hűek rendesek kitartók de csak mert alkalmuk se lenne másra.

2023. nov. 12. 05:08
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Ahelyett hogy szomorkodnának inkább szétdugatját magukat a következő vadállat kannal aki belejük törli a farkát aztán eldobja őket mint egy használt papírzsebkendőt. A nők egy domináns kemény férfire vágynak és arról ábrándoznak hogy majd a kedvük szerint kicsit beidomítják de persze mindig az a vége hogy ez nem sikerül aztán meg koppannak. De akárhányszor is szívják meg akkor sem fognak kefélni veled kerdező ez a lényeg.
2023. nov. 12. 06:42
 8/10 anonim ***** válasza:

6

Beteg a fejed.

Ha van egy átlagos nem jó pasi akinek nincsen ezer lehetősége az is dönthet úgy is hogy inkább egyedül van. Ha mégis téged választ az azt jelentheti hogy csak érdekled.

2023. nov. 12. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:

8

Azert nagyon nem indegy hogy azért rendes hű valaki mert a sokbol téged választott mert te vagy neki a legek legje, vagy csak azert mert örül ha van csak egy nö aki vele szóba áll és nem is valogat.

Az a hüség ha alkalma lenne elitasit másokaz es nem azigy félre se tud menni csak azért hűséges. Sőt az utóbbiak azok akik kapnak minden lehetőségen.

2023. nov. 12. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Jav

Nem az a hűség hogy vki félre se tudna menni mert nem kell senkinek, hanem aki képes másokat elutasítani mert csak a pàrja kell neki.

Es de érdekes hogy a legtöbb rendes pasi bűnronda. Nem véletlenül empatikus törődök.

Mint a kivert kutyák akik befogadásra várnak.

2023. nov. 12. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!