Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért hívják magukat incelnek?
Figyelt kérdés
Miért tesznek úgy, mintha nem rajtuk múlna a dolog? Miért próbálják a nőkre kenni a felelőséget? És miért idegesítenek itt mindenkit a futószalagon gyártott kérdéseikkel?2022. márc. 8. 20:36
1/61 anonim válasza:
Azért az egész napos panaszkodó női kérdésekről se feledkezz, ahol azt kell olvasni, hogy rossz a nő kapcsolata - pedig ő választotta! Tehát ezek az incelek azt hiszik, hogy ha velük lennének ezek a nők, mindketten boldogok lennének.
3/61 anonim válasza:
azért mert büszke vagyok rá, én már akkor is incel voltam mikor még nem volt divatos
4/61 anonim válasza:
Involuntary, ami azt jelenti, hogy nem önkéntes. Önhibánkon kívül, a rendszer hibáinak áldozatul esve kiesünk a társadalomból és a párkapcsolati piacból, de küzdünk a jogainkért, és felvesszük a harcot a többségi társadalom elnyomásával szemben!
5/61 A kérdező kommentje:
#3 Sosem volt divatos, szóval ez nem nagy teljesítmény. Még csak nem is teljesítmény.
2022. márc. 8. 20:48
6/61 A kérdező kommentje:
#4 Senki nem nyom el titeket. Bármikor létesíthettek kapcsolatot, nincs megtiltva.
2022. márc. 8. 20:49
7/61 anonim válasza:
3: Én is büszke vagyok rá és most már azt mondom, akkor is incel lennék, ha nekem is 50+ matchem lenne egy óra alatt. Ez egy társadalmi probléma, amit meg kell oldani. Másik dolog, hogy egy igazi férfi kiáll magáért és a többiekért.
5: Mára divatos lett. Elég csak megnézni pár amerikai videót. Gyakorlatilag egyre többen használják azokat a szavakat és kifejezéseket, amiket korábban csak blackpilled incelek használtak.
6: Csak épp nincs mód rá.
8/61 anonim válasza:
Továbbmegyek. Egy igazi feminista nő is kiáll az elnyomott férfi társaiért, akik egy randiig nem tudnak eljutni a mai világban, miközbe nőként gyakorlatilag az élet sandbox mode.
9/61 anonim válasza:
Uncsi a hiszti.
Hihetetlen, hogy 5 percenként írjátok a baromságokat.
Nem vagytok elnyomva, senki nem tilt meg nektek semmit.
Sok társadalmi probléma van, de ez nem tartozik közéjük. AKkor sem fog, ha fél óránként hisztiztek itt.
10/61 anonim válasza:
#8. Aha, még azt sem említették hogy a fériak be lettek zárva egy háborús övezetbe. Gondolod hogy majd ez érdekli őket? Ne vicceljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!