Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért hívják magukat incelnek?
Mert az incel definíció illik rám.
Nem teszek úgy. Nem csak rajtam múlik, én pedig mindent megteszek az ügy érdekében.
Nem kenem senkire se a felelősséget. Nem tehet dóla senki se, hogy mindenki spirituális analfabéta ezen a bolygón, és nem találok magamhoz való társat.
Nem tettem fel még ilyen témában kérdést. A kérdéseim pedig extrém módon egyediek.
22#-es vagyok.
6#, Azt írod bármikor létesíthetünk kapcsolatot.
Nos te is bármikor összejöhetsz egy kakassal. Csak lehet, hogy nem éppen a te szinteden lesz...
Én is jöjjek össze egy átlag emberrel? Semmi értelme. Egyszerűen olyan, mintha egy teljesen újszülöttel akarnék kapcsolatot. 0 tudás, 0 tapasztalat, 0 önismeret, 0 gondolkodás, 0 tudatosság, stb.., stb..., stb...
Incel = involuntary celibacy, azaz önkéntelen nőtlenség. Általában az ember külseje annyira taszító, hogy egy nőnek sem kell.
Azt írni egy incelnek, hogy bármikor létesíthet kapcsolatot, olyan, mint azt mondani egy láb nélküli embernek, hogy lehet focista, nincs megtiltva.
"A férfiaknál meg már a felső 10% -ba tartozó modell kinézetű férfiak is panaszkodnak a facebook csoportban."
Így igaz, mivel már nekik sincs nagyon esélyük.
Teszt jelleggel reigsztráltam Tinderre egy KONKRÉT MODELL faszi képével.
1 hét után az eredmény: 1 match, 7 like. Még egyszer leírom egy hivatalos MODELL férfinek.
Azt hiszem ezek után fölösleges bárkinek is próbálkoznia, mert esélytelen a dolog.
2 és fél éve miután szakítottam a barátnőmmel, saját adataimmal regisztálrtam próbaként Tinderre és Badoo-ra párhuzamosan.
Fél év alatt kemény 5 match és olyan 15-20 like ÖSSZESEN az eredmény.
Nem tudom hogyan kellene kinézni vagy milyen szintet kellene megütni a mai nőkhöz, de azt hiszem már olyan magasságokban van ez a bizonyos léc, hogy képtelenség elérni.
Nos, ezért vagyok incel és ezért lesznek egyre többen azok.
Önkéntelenül cölibátusban élek. ha tehetném a mai napig az exemmel lennék, nem rajtam múlt a dolog, hogy az elszálló igényeinek már nem tudtam megfelelni. Egyszerűen egy bizonyos szint fölött képtelenség tarani a lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!