Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van ez ?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel egy ideje beszélgetünk, találkozgatunk. De nem igen haladunk sehova, ugyanis konkrétan semmit nem nagyon mond magáról.

Korábban szerettem vele beszélgetni mindenről, de mostanában odáig fajult a dolog, hogy ha megkérdezi, mi újság csak annyit mondok minden rendben.

Van amikor eltűnik 2 napra, és számomra nagyon furcsa. Mert ha valakivel ismerkedem, akkor legalább írok neki valamit...

Egyszerűen nem értem...

2023. szept. 17. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Nem látja benned a nőt aki leszopnà előjel nélkül…
2023. szept. 17. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled.
2023. szept. 17. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:

ha nekem kell egy nő akkor írok neki mivel gondolok rá és azt akarom hogy velem legyen ilyen 1x.

a pali vagy:

amatőr

taktikázik

van másik csaj

nem jössz be eléggé

igazából mindenképpen off a csávó mert ebből így úgy sem lesz semmi komoly.

2023. szept. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!