Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már, hogy ismerkedésnél a nőnek nagyon nem jöttetek be és el is magyarázta, hogy miért?

Figyelt kérdés
Mit mondott mi volt a hiba?
2023. nov. 11. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
A többség semmit nem mondott, általában csak lepattintottak vagy leléptek. Egy-két csaj mondta, hogy a külsőm nem tetszik neki. De rendszerint ha megkérdeztem, hogy mi a baj velem, akkor az volt a válaszuk, hogy "nincs veled semmi baj".
2023. nov. 11. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan megtanultam, hogy felesleges megkérdezni mert vagy csak valami lepattintós "kegyes hazugságot" kapok, vagy kivetíti és rám zúdítja a komplett férfi társadalomról gondolt negatívumokat.:) Meg különben is, mivel onnantól semmi közünk egymáshoz, a véleménye miért lenne fontos a számomra?
2023. nov. 12. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen volt! Az volt a baja hogy 180cm/ 94 kg voltam. És neki a nagybetűs vonzó férfi a 60-70 kg-os. Néztem is Facebookon hogy 1 hónapra rá talált is egy ilyen kis srácot. A srác kb 20 éves a szóban forgó nő meg 31
2023. nov. 12. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
3as az a 60-70 kilogramm fetises kérdező jelentve
2023. nov. 12. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!