Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek volt már kapcsolata magánál alacsonyabb férfival?
Figyelt kérdés
Úgy tapasztalom, hogy a legtöbb nő utálja az alacsony pasikat. :(2023. nov. 11. 12:34
1/11 anonim válasza:
Volt! De ne csináljunk már ugy mintha neked jó lenne pl tulsulyos nő!
2/11 anonim válasza:
Köszönjük, nem kellenek az alacsony gének.
Foglald el magad mással
3/11 anonim válasza:
Nekem oké az alacsony pasi. Neked jó a tulsulyos nő?
4/11 anonim válasza:
179 vagyok nőként. Az exem 175 volt és nem volt ebből gondunk.
De feltételezhetően neked sokkal több problémád is van az alacsonyságodon kívül!
5/11 anonim válasza:
Nekem nem, mivel csak 160 cm vagyok.
6/11 anonim válasza:
179 cm az nem nő, hanem.a Godzilla.
Üdv: egy magas férfi
7/11 anonim válasza:
6, modellnek 180 cm alatt fel sem vesznek egy nőt.
Álmodban vagy magas:DDDDDDDD
8/11 A kérdező kommentje:
A magamfajtákat mindenki bántja. :(
2023. nov. 13. 02:40
9/11 anonim válasza:
8
Ez nem igaz! Csak add lejjebb a nők kulsejével szemben támasztott elvárasaidat, és maris lesz nőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!