Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények, ez jó, vagy rossz döntés?
Azt döntöttem, hogy abbahagyom a kapcsolatosdit, mert sok pechem volt a múltban, jó pár rossz emberrel összehozott a sors, van mar egy 17 éves lányom, elvalt vagyok, válásom utan se talaltam jó embert. Csak aljas, hátbaszúrós pasikat
Most mar ott a korom hogy értékelem a nyugalmat, 50 fele közeledve.
Persze, jó lenne egy társ, de nem mindenáron. Egyedul is jó. Ajánlatokat kapok néha, de mind csak szexualis kapcsolatra, ami úgy érzem a méltóságomba tapos, hogy nem vagyok fontos a pasinak. Kedvem sincs mar hogy megfeleljek es cicomázzam magam es kedveskedjek egy embernek, aki semmire se tart, menjek bele a süket ajánlataiba, hogy legyek belevaló, izgalmas.
Ha szexet ajánl nedvesen várjam a semmiért, hogy hátha valahol emberként tudna majd rámnézni, netán meg is kedvelne, mint háziállatot. Belefáradtam hogy folyton szep kell legyek es fiatal. Versenyképes, érdekes. Független de megis ragaszkodó stb stb nincs mar idegem ezekhez a dolgokhoz.
Megvan a napi ritualem, rigolyáim stb
Így kényelmes az élet.
Nem kevés bátorság kellett ehhez a döntéshez .
Vajon ezt megbánom, hogy nem keresek aktívan “társat” ha lehet ennek nevezni ezeket a lélektiprókat ami a legtöbb ember
Szerintem jól döntesz. Én ugyanígy vagyok csak nekem 2 kisebb lányom van. Mikor mondom rút férfiaknak egyből sajnalkoznak. Nameg sajnálják a ferfitársaikat. Kit érdekelnek? Nem kell sajnálni. Saját döntés de így jó.
36N
Jó döntés, én férfiként választotam ezt és bevált.
Meguntam az örökös, mit vegyek fel, hogy nézzek ki és borotválkozzak dolgot. Most, ha kedvem tartja, akkor szakállasan pizsamában dolgozok át egy napot otthon és senki sem szól meg érte. A szabadság mindennél többet ér. :) 45F
A kulcsmondat szerintem: "Így kényelmes az élet."
Az a baj ezzel, hogy a párkapcsolat sajnos kényelmetlen is tud lenni. Akkor jó, ha nincsenek nagy elvárások a másik felé, mégis adsz és kapsz. Olyankor szokott rosszul alakulni a kapcsolat, amikor nem azt kapod, amit elvársz, vagy túlzóak az elvárások. Olyan kapcsolat is van, ahol abszolút kihasználja az egyik a másikat.
Negyvenen túl nem könnyű társat találni, hisz nem csak neked, de a férfiaknak, köztük nekem is vannak "rigolyáim", amik már hozzám tartoznak. A páromnak is vannak, tiszteletben kell tartani egymásét, akkor nincs veszekedés és a jó dolgokat tudjuk egymásnak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!