Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az utcai ismerkedés jó és bevált dolog, azok valójában álomvilágban élnek?
Volt ma egy érdekes beszélgetésem az egyik lány barátommal, egy ideje szingli, és azt mondta, hogy online soha nem fog ismerkedni, mert arra vár, hogy valaki az utcán szólítsa meg.
Én a férfiak táborát erősítem, és elképzelhetetlennek tartom, hogy az utcai leszólítás működne, akárhányszor vagyok kint az utcán, annyit látok, hogy mindenki siet, mindenkinek be van dugva a füle, vagy mindenki a telefonját nézi, vagy mással van, egy megszólítási kísérletnek a tanúja voltam, gyakorlatilag mint egy koldust úgy rázta le 3 mp alatt a srácot.
Szerintetek lányok ez tényleg még manapság is valid ismerkedési mód? Aki esetleg innen próbálta a férfiak közül, nektek mi a véleményetek erről az ismerkedési módról?
Egyszer arra szenteltem egy napot, hogy sétálgattam a városligetben és környékén, és leszólítottam összesen 10 lányt. Egy volt aki túl korán érkezett valahova és volt kedve beszélgetni, viszont a második mondatában mondta, hogy van barátja.
Volt egy másik akit a buszmegállóig elkísérhettem de éreztem, hogy egyszerűen túl zárkózott, nem keltettem fel annyira az érdeklődését.
A maradék 7-8 fele szó nélkül tovább ment mint ha kéregető volnék, a másik fele meg meghalgatott majd mondta, hogy "köszi de most nem".
Összességében roppant kínos volt, később lett barátnőm az internetről, neki elmeséltem, de úgy érzem ezzel csak a partnerem rólam kialakított képét ástamm alá. Neked, hogy esne, ha a barátnőd leszólítana 10 férfit, az utcán, csak, hogy ismerkedjen?
Összességében szerintem kevésbé önbecsülés romboló, ha csak az interneten keresgélsz, ahol már egy kép vagy leírás alapján szimpátiát keltesz.
Sok lány (akárcsak férfi) egyszerűen olyan személyiség, hogy nem mondja, hogy húzzál a **** hanem nem akar közbevágni, lassan és modorosan szeretne visszautasítani. Ezért szóba állnak veled, de nem lesz ebből semmi.
Tegnap szekesfehérváron a belvárosban sétáltam, mikor megláttam az egyik kávézóból kijönni egy 30as leányzót, Doctor Who polóban a kihúzott kabátcipzárja alatt, én épp munkásban mentem a dolgomra, de csak leszólítottam, hogy: nahát, te is Whovian vagy?
Mosolygott és igennel felelt, megkérdeztem ki volt a kedvenc doktora, persze tudtam a választ, hogy nyilván Tenant, mint minden csajnak mindig… nekem meg Capaldi, úgyhogy kb 40percet dumáltunk a Doctor Whoról, de aztán mennie kellett, de még megkérdezte lenne e kedvem folytatni a beszélgetést, így még egész este írogattunk egymásnak messengeren.
Aztán eszembejutott ez a pár hetes szánalom kérdés, uh idejöttem, had írkáljátok itt, hogy mese habban, meg hogy kamu…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!