Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta sikertelen férfiak! Mit tettetek, milyen változtatásokkal próbálkoztatok, hogy kitörjetek a sikertelenségből?
10, tehát ha jól értem, abszolút nem tettél fektettél semennyi energiát a témába, régen mégis összejött a dolog, aztán amióta lett egy handicaped ugyanúgy nem teszel semmit az ügy érdekében..?
Mondjuk ez így elég egyértelműen jó recept a sikertelenségre, azt lássuk be:/
Bár gondolom az is benne lehet, hogy annyira nem érdekelt soha ez az egész, nem?
11-es: mit lehetne tenni? Jobban nem fogok kinézni ez tény. Régebben azért tetszhettem pár csajnak mert alapvetően nem volt rossz külsőm.
De mostanában (konkrétan évek óta) nem is nagyon találkozom senkivel aki egyáltalán potenciálisan szóba jöhetne.
Társkereső nyilván a szar külső miatt kizárva, anno próbálkoztam egy fél évet, de konkrétan semmi eredménye nem lett.
Összesen kaptam kb. 20 like-ot...
Társasági körömben nem nagyon vannak egyedülálló csajok, új emberekkel meg mint írtam nem nagyon találkozom.
Illetve azt is leírtam, hogy a fiataloknak (20-on éves koruk elején lévők) öregnek számítok, ráadásul tényleg idősebbnek is tűnök a valós koromnál.
Szóval számukra abszolút láthatatlan vagyok.
Amúgy valóban nem is foglalkoztatott a dolog annyira. Persze nem rossz ha az embernek van egy VALÓDI társa, de azt hiszem naiv dolog ebben hinni, hogy majd pont megtalálom a "másik felem".
Az exemmel úgy éreztem, hogy ő tökéletes számomra minden téren, tetszett külsőre, szerettem a belső tulajdonságait is, sok közös érdeklődésünk volt, az ízlésünk, a családi hátterünk stb. mind mind megegyeztek. Aztán ő úgy döntött mégsem velem akar lenni, más irányba orientálódott.
Az alkalmi kapcsolatok soha nem vonzottak, egyszer kipróbáltam, többet nem kérek belőle. Az "összejárunk dugni" világ tőlem borzasztó idegen.
Illetve csak azért nem fogok összejönni olyan nőkkel akiknél nem érzem, hogy a legtöbb dolog passzolna, hogy ne legyek egyedül, meg legyen valakim.
Akkor jobb inkább egyedül lenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!