Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régóta sikertelen férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta sikertelen férfiak! Mit tettetek, milyen változtatásokkal próbálkoztatok, hogy kitörjetek a sikertelenségből?

Figyelt kérdés
Ha valami nem jó, nyilván változtatni kell, hogy jobb legyen.
2023. nov. 9. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Semmit, nincs honnan kitörni. Ez tévedés, keresd másban a boldogságot. :))
2023. nov. 9. 15:39
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

En igyekszem eljarni kondozni.

Meg igyekszek kieppeteni magam köré egy társaságot akikel el lehet járni szórakozni.

2023. nov. 9. 15:55
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Ide járnak szidni a duci nőket, hogy nekik nem kellene jó pasi jusson mert emiatt elszálltak a női igények.
2023. nov. 9. 16:41
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Semmit nem teszek mert már jobban érdekel a pecázás mint a nők.
2023. nov. 9. 16:53
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Kissé elkezdtem önmagammal foglalkozni; itt elkezdtem pár ember felé nyitni, ami kevésbé működik. Elkezdtem képzésekre járni, de semmi.
2023. nov. 9. 17:28
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
elkezdtem több pénzt termelni és megtoldódott minden gondom.
2023. nov. 9. 18:02
 7/13 A kérdező kommentje:

5, milyen képzésekre jársz?

6, a bevételnövekedés hatására mi változott?

Mármint azon kívül, hogy töb bpénz érkezett a számládra, nyilván.

2023. nov. 9. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

Persze, cash is king.

"keresd másban a boldogságot. :))"

Igazad van, de azert jo lenne helyreallitani a parkapcsolati piaci viszonyokat, vegetvetni a 150 eves feminista amokfutasnak.

39F incel

2023. nov. 10. 00:29
 9/13 A kérdező kommentje:
8, a kérdésre is válaszolhatnál, nem csak a válaszokra.
2023. nov. 10. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Semmit. Egész életemben láthatatlan voltam a nők számára, soha nem érdekletem őket, konrkétan egy kezemen meg tudom hány olyan csaj volt akit legalább egy minimálisan is érdekltem. Ebből egyel összejöttem, 3 évig voltunk együtt.

Pedig külsőre nem néztem ki rosszul fiatalabb koromban, mégsem voltam soha sikeres, hiába próbálkoztam bárkinél is. A furcsa az, hogy utólag hallottam vissza egy csomó esetben, hogy XY_nak mennyire bejöttem... érdekes mert én ezt soha nem érzékeltem, általában én voltam az aki társaságban is mindig egyedül maradt.

Aztán pár éve elkezdett rohamosan leromlani a külsőm, azóta abszolút nem is foglalkozom a dologgal, mert esélytelen. Nincs is nagyon kinél próbálkozzak, konkrétan a saját korosztályom nem nagyon található meg ott ahol élek. Ha igen, akkor biztosan nem járnak el egyedül, legtöbbnek már családja, férje, gyereke van.

A fiatalabbaknak túl öreg vagyok, sajnos ráadásul még öregebbnek is tűnök a koromnál legalább 10 évvel, úgyhogy náluk is esélytelen a dolog.

2023. nov. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!