Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányszor utasítottak titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor utasítottak titeket vissza nők?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok le, mik voltak a legmegalázóbbak ami ért titeket ezen a téren.
2023. nov. 9. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#6 azért ez részben igaz. Engem sokszor elutasitottak már de sokszor meg nem.. és én viszont gyakran se nem közeledem romantikusan de még csak neutrálisan sem hanem gyakran úgy mint egy nőhöz aki érdekel, aki tetszik akit megdugnák. Szerintem a nők szeretik ha kifejezed mit akarsz. Persze nem úgy, hogy "hé, megduglak". Inkább normálisan de egyértelművé teszem, kimutatom, hogy tetszik, kívánom stb... Aztán már attól függ én tetszem e neki vagy nem.
2023. nov. 9. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó, 11, a "romantikus szándékkal való közeledés" nem azt jelenti, hogy virágot viszel és szerenádot adsz:D Ez a kifejezés azt jelenti, hogy olyan szándékkal közeledsz, amiben benne van az, hogy te férfi, ő nő, és ezzel kezdjünk valamit:D Akár párkapcsolati, akár alkalmi szexuális céllal. Írhattam volna azt is, hogy szexuális céllal, csak akkor meg azok értik félre, akik komoly kapcsolati szándékkal közelednek:D

Szóval hogy mindeki megértse: romantikus VAGY szexuális céllal. A lényeg az, hogy nem sima puszta érdkelődés, mint (nem és orientációfüggetlen) ember és ember között.

2023. nov. 9. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven bőven ezer felett. Megboldogult fiatalkoromban, volt hogy csak az 5. 10. egyéjszakás királylányt sikerült felszedni.
2023. nov. 9. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ötször. Igazából egyiket sem éreztem megalázónak.
2023. nov. 9. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Offline vagy közel 10x

Online nem is számít hányszor

Offline a legmegalázóbbak jellemzően az olyanok voltak, ahol nem is történt udvarlás.

Például amikor beszélgettem párszor egy csajjal, majd azt hallottam vissza hogy én szánalmasan nyomulok rá, na az undorító volt, méltó választ kapott rá.

Vagy amikor szintén nem akartam semmit, mégis undorát fejezte ki a nő, az is gáz volt. S nem érti miért nem beszélek vele!

A bestof az volt mikor rendesen udvarolni kezdtem, aztán elhívtam egy cukrászdába, nyilvánvalóan randi célzattal. Behazudta hogy nem is tudott a szándékaimról, miközben egyértelmüvé vált hogy de tudott róla. Hülyére vett és eljátszotta hogy nem is hívtam sehová. Aztán mikor ez nem működött, eljátszotta hogy ő csak barátságnak vette. Aztán mikor lebukott már egy szót sem mert szólni. Mivel nem akartam botrányt, én sem szóltam.

Pedig szívesen megaláztam volna a r.bancot

2023. nov. 10. 00:34
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Akkor akik engem félrehúztak a tinderen az olyan 5000

2023. nov. 10. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!