Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzerség azért elutasítani egy nőt mert jóval jobban néz ki nálad? Ti utasítottatok már vissza azért nőt mert túl jó nő volt?
A szituáció valószínűsége elég kicsi, de vagyok annyira gyarló, hogy nem - annak ellenére sem, hogy pontosan tudom, hogy egyrészt nem fog sokáig tartani, másrészt az egész világ ellene lesz, harmadrészt csak simán szerencsém volt amit nem is érdemeltem meg. De hát legalább egyszer átélek egy olyan dolgot amit amúgy nem élhetnék át, szóval emiatt a lelki torzulás miatt belemennék. Még úgy is, hogy a legtöbb elvem ellene van, de olyan szinten nem hiszek már semmiben, hogy egyszerűen fáradtnak érzem magam bármihez is.
Meg az is fix, hogy végigtapogatnám. Igen, tudom ez undorító, ezért verés jár és örök pokol. De ez túl régi vágyakozásom ahhoz, hogy eltudjam felejteni. Próbáltam, de nem sikerült. A szerelemről, mint olyan már sikerült lemondani, a kapcsolatokról és a szexualitásról már régebben is, de ez még valahogy megmaradt. És nap mint nap szembesülök vele, hogy meg is fog maradni, kivéve ha örökké bezárkózhatok a lakásomba.
Nem, ekkora h..lye azért nem vagyok.
Ha ő nem tart magához kellően jó férfinak, majd a tudomásomra hozza. Nekem ez volt az elvem.
A kettes nem ír hülyeséget.
Szinte biztos, hogy idővel csak a probléma lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!