Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányszor utasítottak titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor utasítottak titeket vissza nők?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok le, mik voltak a legmegalázóbbak ami ért titeket ezen a téren.
2023. nov. 9. 11:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer sem. Mert nagydarab vagyok és az interneten mindig azt olvastam dagadt a dagattal alkothat csak egy párt. Ezért soha nem ismerkedtem senkivel > megspórolva az elutasítás rossz érzését.

32\F

2023. nov. 9. 11:44
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Élőben sosem utasítottak el, mert csak akkor próbálkoztam, ha 100%-ra tudtam, hogy lehet esélyem (tehát nem idegen nőket szólítottam meg mondjuk az utcán)

Tinderen, Badoo-n, Bumble-n rengeteg elutasítást kaptam, össze sem tudom számolni, ezek közül csak egy volt olyan, aki kimondta, hogy nem egymást keressük, megköszöntem a korrektségét, és többet nem beszéltünk, egy pedig konkrétan azt mondta, hogy ronda vagyok, és letiltott (talán ez volt a legmegalázóbb), illetve volt még egy, aki azt mondta, hogy látja, hogy kevesen köszöntenek fel a szülinapom alkalmából, biztos nem vagyok társasági ember, szóval neki ez így offos.

A többi pedig ghosting formájában utasított el, vagy Tinderen, vagy már akkor amikor Facebook-on beszéltünk, vagy szimplán randi után.

Ahhoz, hogy a jelenlegi barátnőm megtaláljam, legalább 100 ghostingban volt részem.

2023. nov. 9. 11:49
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

Én is társkeresőzök szóval jópárszor

A legrosszabb az volt mikor egy szórakozóhelyen amikor oda akartam menni 2 lányhoz, rám néztek és kb elhessegettek

2023. nov. 9. 11:58
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Itt a gyk-s férfiakat egyszer sem, mivel ők jóképűek, nagy cerkaval rendelkeznek és milliomosok. Sértő rájuk nézve ez a kérdés.
2023. nov. 9. 12:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Nullaszor, mert csak annál próbálkoztam valaha is, akinél már biztos volt a siker. Így kevesebbszer, de az arány 100% win.
2023. nov. 9. 12:15
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

kb 20-30x... és mégis, egyszer sem.

Hogy ez hogy lehet?

Hát úgy, hogy igen, bepróbálkoztam csajoknál. Jellemzően ismerősi körben stb. De ez nem azt jelenti, hogy "sziacicavangazdád", hanem hogy ismerkedtem vleük, igyekeztem közelebbire húzni az ismerettséget. És ebből nem lett semmi.

Azt látom itt az oldalon, hgoy sok férfi csak és kizárólag akkor szól hozzá nőhöz, ha épp romantikus jelleggel kzöeledne hozzá. Ez hiba. A nő is ember, lehet vele normálisan beszélgetni anélkül, hogy az épp közeledés lenne. Beszélgethetsz vele arról ami téged vagy őt vag ymindkettőtöket érdekel anélkül, hogy ez most randi lenne, vagy flörtölés. Osztán egyszercsak hoppá, arra eszmél a csaj, hogy jobban ismered mint bárki, jobban megbízik benned, mint bákiben és megérted, szeret veled lenni, stb. Oszt kész is.

Szóval kik azt mondják, hogy csak afelé nyitnak akiken látják, hogy nyert ügyük van , valójában ezt cisnálják. Közelednek ők, csak nem romatnikus szándékkal. És emiatt a csajok is amúgy jóval pozitívabbak, hiszen nem kapcsol be náluk a "még egy csávó aki rámmászna" reakció.

Nyilván ez sem sikerül mindig, bőőven nem, szóval amikor egy ilyen vécgélú közeledés felsül, azt lehet elutasításnak is értelmezni... meg lehet úgy is értelmezni, hogy valójában be sem próbálkoztál.

2023. nov. 9. 12:25
 7/16 anonim ***** válasza:
29%
Minek írsz ennyit feleslegesen ha 1 mondatban összelehetett volna foglalni a felesleges rizsát amit letoltál?
2023. nov. 9. 12:27
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen igaza van a 6-nak, erre a nagy eszetekkel lepontozzátok.
2023. nov. 9. 12:31
 9/16 A kérdező kommentje:
Hatos tényleg mond valamit, nem is értem miért pontoztatok le egy ilyen válaszolót.
2023. nov. 9. 13:50
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

9.

Ez a gyakori. Itt mindent lepontoznak, ami nem tetszett, függetlenül annak tartalmától...

2023. nov. 9. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!