Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép csinos lányoknak sokszor a legnehezebb a társkeresés?
Ismerek ilyen nagyon csinos vonzó nőket és több éve sírnak hogy egyszerűen nincs párjuk és nem találják meg a normális férfit, mert mindenki csak átverte megcsalta elárulta eddig..nagyon keresik a párjukat de senki...
Azt vettem észre hogy ezek a csinos vonzó nők körül mindig oont azok a nagyon vonzó férfiak keringenek akik általában sokszor hűtlenek vagy szemetek és ez nagyon sok nő számára vonzó és valamiért mindig az ilyen férfiakba csúsznak be ezek a nők..
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy egy csinos nő/férfi az automatikusan jobb az ágyban, menőbb, viccesebb meg úgy instant mindenben jobb, mint egy átlagos vagy ronda ember. Aztán jön a keserű ébredés sok esetben, hogy semmivel nem több, vagy kevesebb, mint a többiek.
Kb. mint amikor veszel valami "exkluzív" márkát, aztán rájössz, hogy pont ugyanolyan, mint egy közepes, csak átvertek a szép csomagolással.
4.
Ej, a gaz férfiak, mindig ezt csinálják, ebadta kutyafajzatok.
A talán legszebb csaj, akit ismerek, hosszú évekig egyedül volt. Végül összejött egy rohadt jóképű, kicseszett gazdag vállalkozó csávóval, mára már 3 gyerekük van.
Nyilván ha beérte volna kevesebbel is, mint egy rohadt jóképű csávó aki úszik a pénzben, akkor sokkal hamarabb is lehetett volna pasija. Akár 5 perc alatt is.
Legjobb nők később kelnek el.
Környezetemben is aki 10/10, igen, bárkit megkaphat de nem bárki kell nekik. Ők várnak a normális férfira akivel tényleg leélhetik az életüket stresszmentesen. 90 kilós Marika meg nyilván hozzámegy ahhoz aki este bátor, nem riad vissza felkapcsolt lámpával se és egyszer majd megkéri a kezét.
Csak annak nehéz aki közben válogatós is mint én és nem csak a pénzre megy
Én ismerek nagyon szép nőket és mind ronda középkorú pasival van mert nekik van pénzük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!