Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most végre kiléphetek a barátzónából?

Figyelt kérdés

Két éve van egy barát barátnőm. Nagyon szeretjük egymást, viszont ő bátorságot érzett, de ismerkedésünk után két héttel összejött egy pasival azóta együtt voltak én meg a barátja maradtam.. Most kiderült hogy a párja fűvel fával csalja.

Most sokat vagyok vele lelkitámaszként, nagyon figyelmes vagyok vele, mondja is hogy annyira köszöni olyan rendes vagyok hozzá és olyan sok mindent tettem érte... lehet így hogy lelkileg összefonódtunk sikerem lesz, hívjam randira?

Ami baj hogy ez az ex eléggé adonisz volt, én meg hát nagyon nem helyes

2023. nov. 7. 13:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
# barátságot
2023. nov. 7. 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
De jó lesz neki, ha kiderül, hogy soha nem voltál a barátja. Csóri lány.
2023. nov. 7. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld! Nagyon nagyon rossz időzítés, szegény lány padlón van. Most ha még te is "ellene fordulsz" ezzel azzal még inkább padlóra viszed, ráadásul jó eséllyel elveszíted a barátságotokat is. Ő nem úgy tekint rád, mint amit ki akarsz hozni ebből az egészből most.
2023. nov. 7. 13:15
 4/13 A kérdező kommentje:
3. Nem is most gondoltam hanem később nyilván...
2023. nov. 7. 13:18
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
egyertelmu hogy simp vagy, egy dolog biztos, te, neki, semmit se jelentesz. Egyszeruen nem vizul be a pinaja toled. Ez van. Kar beleverd az idod, bar az garantalt hogy mast nem fogsz beleverni
2023. nov. 7. 13:38
 6/13 A kérdező kommentje:
5. És olyan nem létezik hogy megszépül?
2023. nov. 7. 13:42
 7/13 A kérdező kommentje:
5. De ha nem vagyok vonzó neki akkor miért aludtunk együtt?
2023. nov. 7. 13:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyutt aludtatok, vagyis atkaroltad osszebujtatok es masnap kiverted?
2023. nov. 7. 13:52
 9/13 A kérdező kommentje:
8. Igen szex nem vokt..
2023. nov. 7. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Lúzer vagy neki. Egy kisfiú és nem férfi. Ez már nem fog megváltozni.
2023. nov. 7. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!