Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Féfi akinek 30 körül nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féfi akinek 30 körül nincs lakása az életképtelen?

Figyelt kérdés
Megbántott egy csaj mert azt mondta hogy önkormányzati öröklakás az ugyan olyan mint egy albérlet, munkásszálló, vagy haverokkal együtt lakni. Vagyis akinek nincs saját tulajdonú (budapesti ) lakása az mint csóró lúzer. 😐 És ne zaklassam mert ilyen emberrel nem fog jövőt tervezni. Sorolta hogy menjek tovább tanulni a munka mellé a szabadidőmben és tanuljak meg jól 2 idegen nyelvet is! És ha már normális (700 ezer nettó) fizetésem lesz akkor sok sikert kíván a társam megtalásában! Mert neki a pocakom és az élet felfogásom is zavaró tény.
2023. nov. 7. 06:02
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

40.

Én napi ötszázezer-milliárd dollárt kapok csak úgy, személyesen a világ miniszterelnökei utalják át. Csak úgy kedvességből, rendesek, mi? Tavaly megvásároltam belőle a Szaturnusz összes holdját, poénból.

2023. nov. 7. 12:36
 42/55 anonim ***** válasza:
39: ezt írd meg a sok hülye nyugat-európainak is 🤣 Ordít a stílusodról, hogy mindenkit lenézel.
2023. nov. 7. 12:47
 43/55 anonim ***** válasza:
30%

41

Phoebi a Jóbaratokbol akart üzlethálozatot a Szaturnuszon, ha jól emlékszem...!

Igen, nyilván amit írsz, az kamu, mert szürreális, 🤦‍♀️ de azert a saját lakás, meg egy atlag netto 5-600as fizetes nem egy elérhetetlen dolog basszus! Rengeteg ember keres ennyit! Es szinte minden kollégam sajat lakasban lakik. Megjegyzem, nagyon is erzem a lehetosegek kozti kulonbseget azokhoz a kolleganoimhez képest, akik orokoltek...

Ez olyan, mint amikor főiskolára jártam;. Én albérletben laktam, de elég sok Bp.i szaktársam is volt, akik "otthonról járósok" voltak. Nekik sokkal könnyebb volt minden. Az én ösztöndíjam/bevételeim elég jelentös része lakhatasra, valamint élelmiszerre ment, mig ők sokkal szabadabban tudtak bulizni, stb. Nekik erre nem kellett költeniük. Most ugyanezt érzem csak a tárgya más: hiteles kontra örökölt lakas. És még egyszer, ha nekem nőkent ment, hát nehogy már egy pasinak ne menjen. Oké, nem értem el sok mindent. 1.5 szobás lakás, közepkategorias autó, viszont, ennyi a minimum lenne, és sokotoknak még ennyi sem megy...de a fullos nő, az kéne. Ingyen! Hogyne! Ha nem talalok ilyen pasit,.akkor inkább maradok egyedül.

2023. nov. 7. 12:53
 44/55 anonim ***** válasza:

43.

Írtam már korábban is, hogy engem az emberi kapcsolatok hidegen hagynak, és nem nagyon vannak ilyen irányú vágyaim, szerencsére. Sok dolgot megkönnyít.

2023. nov. 7. 12:54
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

42

Most te tényleg azt akarod mondani, hogy jobban megeri albérletet fizetni, (egy olyan lakásra, ami SOHA!!! nem lesz a tiéd) mint kifizetni a hitelt egy olyan lakasra, ami a tiéd lesz? 😳 Hányas voltál matekból? Alátamasztanad kérlek? Számokkal. Hogy miert eri meg jobban? Lehet, hogy én vagyok a hülye, uh. vilagosots fel kérlek, hogy miért eri meg jobban bérelni!

2023. nov. 7. 12:56
 46/55 anonim ***** válasza:
48%
45: ilyet nem állítottam, hogy jobban megéri, nem ez volt a főmondanivaló, te akarod kitekerni.
2023. nov. 7. 13:00
 47/55 anonim ***** válasza:
15%

A legtöbb barátnőm kapott lakást vagy tesóval egy felet, hogy tudjanak hova menni. És hót egyszerű emberek. Az én szüleimnek diplomája sincs, de mégis félre tudtak tenni.

Viszont észrevettem, hogy a fiúknak ezt kevésbé teszik meg a szülők. Rájuk inkább anyagilag támaszkodnak. Szerintem ez nem fair.

2023. nov. 7. 13:08
 48/55 anonim ***** válasza:
91%

46

Dehogynem! Vagy azt akarod mondani, hogy jobban élek, mint egy nyugat europai?

2023. nov. 7. 13:40
 49/55 anonim ***** válasza:
0%

48

Te csak veszekedni és erősködni akarsz. Nem bírsz elviselni más véleményt, hanem minősítesz.

2023. nov. 7. 14:03
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

"Most te tényleg azt akarod mondani, hogy jobban megeri albérletet fizetni, (egy olyan lakásra, ami SOHA!!! nem lesz a tiéd) mint kifizetni a hitelt egy olyan lakasra, ami a tiéd lesz?"

Ez nem olyan lehetetlen, mint amennyire elsőre tűnik. Előfordulhat, hogy az albérlet jobban megéri anyagilag. A vásárlásnak rengeteg járulékos költsége van. Bár a jelenlegi körülményeket figyelembe véve, szinte biztos hogy a vásárlás éri meg jobban.

[link]

2023. nov. 7. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!