Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féfi akinek 30 körül nincs lakása az életképtelen?
Mai ingatlanárak mellett? Ha nem a nagymamájatól örökölte, akkor esélyes hogy a saját lakás ára egyenlő 20-25 év adóssággal (hitel).
Ettől függetlenül lehet hogy van saját, csak kevesen olyan szerencsések hogy egyetem után egyből millió körüli keresetekük legyen, amiből már valóban össze lehet gyűjteni 30 éves korra egy normálisabb (normálisabb, tehát nem garzon, de nem is nagy, luxus) lakást, házat.
A csaj meg keressen valami 50 éves milliomost, akinek az a mániája hogy fiatal csajokat kurogat az egyik erre fenntartott lakásán.
21.
Buda déli részén, új építésű társasházban 250 millió egy lakás. Persze új meg korszerű, de 250 millió?
30 körül ha nincs gazdag apád vagy nem csalsz valahol nagyon jól, úgyse lesz saját lakásod. De bérelni lehet.
#6: van 3 idegennyelvem és továbbtanultam, de egy melóval ígyse keresek net 700-at. Egy medior programozó van akörül, akinek meg van ahhoz agya hajrá.
És még Net 700-ból se hamar vesz ember lakást Budapesten. Ha 400-at eltesz és meghúzza a gatyát, 10,4 év mire összeszed egy 50 misis lakást. Magyarul 20 éves korától kell 700 ezret keresni és a jó nagyját eltenni ami azt jelenti, hogy mamahotelban lakni, hogy 30 éves korára legyen egy értelmes lakása.
Ez hogy elvárható??
17
Nem érzem magamat felsőbbrendünek senkinél! Csak simán nem kezdek olyannal, aki az én értékrendemnek nem felel meg, mert sokkal szarabb lenne egy csóró, semmit el nem ért ferfival lenni, mint egyedül.
25
Mint látod, így elvárhato! Tessék: itt vagyok! Elvárom!
P.S. senki nem vár hitelmentest lakast egy 30 éves férfitol, en is hitellel vettem. Nem 50ért, 22.5ért, jól le volt amortizálva, de idővel ujitgattam. Ha nekem sikerült nőként, nehogymár egy ferfinek ne menjen 😏 Kifogás.txt
29.
Ez meg kitalált történet pont akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!