Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Féfi akinek 30 körül nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féfi akinek 30 körül nincs lakása az életképtelen?

Figyelt kérdés
Megbántott egy csaj mert azt mondta hogy önkormányzati öröklakás az ugyan olyan mint egy albérlet, munkásszálló, vagy haverokkal együtt lakni. Vagyis akinek nincs saját tulajdonú (budapesti ) lakása az mint csóró lúzer. 😐 És ne zaklassam mert ilyen emberrel nem fog jövőt tervezni. Sorolta hogy menjek tovább tanulni a munka mellé a szabadidőmben és tanuljak meg jól 2 idegen nyelvet is! És ha már normális (700 ezer nettó) fizetésem lesz akkor sok sikert kíván a társam megtalásában! Mert neki a pocakom és az élet felfogásom is zavaró tény.
2023. nov. 7. 06:02
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, mit jelent az, hogy oroklakas? :)

39F incel

2023. nov. 7. 06:06
 2/55 A kérdező kommentje:

Igen tudom. De ez nem úgy értendő ebben a használatban hogy a saját tulajdonod. Mert ez ez estben az önkormányzat a tulaj. Ezt arra értik hogy 20,30,40 éve ugyanaz a család bérli azaz ha csak tényleg nem fizeti akkor nem lehet soha kitenni őket.

2023. nov. 7. 06:09
 3/55 A kérdező kommentje:
De legközelebb kora reggel ne kötekedj. A kérdésre válaszolsz inkább > bár írod incel vagy akkor te ugyanúgy sikertelen vagy mint én. Nem mérvadó a véleményed.
2023. nov. 7. 06:11
 4/55 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván nem életképtelen, csak vannak emberek, akiknek magasabb igényik vannak, mint az átlag. Ez a nő világosan megmondta, hogy mit akar, garantáltan nem fogod zaklatni. Neked ezzel a továbbiakban semmi dolgod, ne foglalkozz vele, neki mások az elképzelései, ebből semmilyen következtetést nem kell levonni. Kivéve, ha olyan hülye vagy, hogy csakazértis őt, vagy hozzá hasonló nőt akarsz "megszerezni".
2023. nov. 7. 06:22
 5/55 anonim ***** válasza:
72%
Nem életképtelen, ilyet nem mondanek, csak simán nem kezdenék veled.
2023. nov. 7. 06:25
 6/55 anonim ***** válasza:
22%

És igen, menj továbbtanulni, nyelvet tanulni, es máris meg lesz a 7-800 netto :)

Szívesen 😇

2023. nov. 7. 06:26
 7/55 A kérdező kommentje:

Nem zaklatom. Erős ellenérzést váltott ki a szövege, szóval onnantól már nem is akartam tőle semmit. De amúgy azt látom hogy ez a nagyképűség , anyagiassàg, felszínesség stb nem egyszeri eset. Vagyis elég sok mai 20-35 közötti nőre jellemző. És elsőre nem látszik mert valaki csinos és elkezdek vele beszélgetni! Azé elején lehet csak a jobbik oldalát mutatja és csak a második randin jön ki belőle hogy nincs lakásod ? “Csöves lúzer nem vagy férfi.. “

2023. nov. 7. 06:27
 8/55 anonim ***** válasza:
87%
Te nem a Lázár Jánossal jársz? Az mondott ilyet, hogy "Mindenki annyit ér amennyije van"
2023. nov. 7. 06:28
 9/55 A kérdező kommentje:

Értem amit írsz és biztos van ilyen! De szerintem az a típusú nő akinek gazdag a családja az sokkal rosszabb fajta. Mert eltartjàk 30 éves koráig , mindent fizetnek neki, saját lakás , autó , 50 millió a élet kezdésre a számlájára….

És utána pont ezek a leggonoszabbak azokkal akik csóró családba születtek. És persze nyomják a rizsát hogy mindent maguktól értek el! És hogy te milyen buta szerencsétlen vagy! Menj tanulj tovább stb. Holott ahol tart annak a felét ő se érte volna el a család támogatása nélkül.

2023. nov. 7. 06:34
 10/55 anonim ***** válasza:
29%

10

Én nem születtem gazdag családba!!! Nagyon nem, és mindent magamtol értem el, mégis allandoan megkapom, hogy goldigger vagyok, csak mert nem állol le csóró pasival...

2023. nov. 7. 06:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!