Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Féfi akinek 30 körül nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féfi akinek 30 körül nincs lakása az életképtelen?

Figyelt kérdés
Megbántott egy csaj mert azt mondta hogy önkormányzati öröklakás az ugyan olyan mint egy albérlet, munkásszálló, vagy haverokkal együtt lakni. Vagyis akinek nincs saját tulajdonú (budapesti ) lakása az mint csóró lúzer. 😐 És ne zaklassam mert ilyen emberrel nem fog jövőt tervezni. Sorolta hogy menjek tovább tanulni a munka mellé a szabadidőmben és tanuljak meg jól 2 idegen nyelvet is! És ha már normális (700 ezer nettó) fizetésem lesz akkor sok sikert kíván a társam megtalásában! Mert neki a pocakom és az élet felfogásom is zavaró tény.
2023. nov. 7. 06:02
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

Ilyen is van. Nem akarlak megbántani de ismertem ilyen nőt. Tényleg sokat tanult és egy férfi barátja segítségével vett lakást. Aztán mindig azzal jött hogy (ha neki tanulnia kellett) tanuljon a férfi is aki meg akar vele ismerkedni. Neki nehéz és rossz volt , mindenképp a másik is járja be ugyanazt az életutat. Igazából szerintem nem ártott volna elbeszélgetnie egy dokival. Sok gyűlölet volt benne.

Persze nyilván ez rad nem igaz.

2023. nov. 7. 06:42
 12/55 anonim ***** válasza:
83%
Engem soha nem érdekelt, hogy egy nő mit gondol az anyagi helyzetemről, nem tudom volt-e olyan aki azért nem akart velem kapcsolatot, mert csórónak tartott. Mindig volt barátnőm, akkor is amikor még albérletben laktam.
2023. nov. 7. 06:47
 13/55 anonim ***** válasza:
75%

12

Nem tudom, hogy igaz e, ...bennem.inkább keserüség van, mert alárhányszor ismerkedni problok, (most is) betalál az összes mamahoteles, aki egyből cuccolna hozzám. Már el sem mondom, hogy mennyit keresek, és hogy saját lakásom van. (Vagy csak olyannak, aki szintén van) Es igen, szerintem elvárhato, hogyha én tanulok, képzem magamat, hogy jobb életünk legyen, ugyanez elvarható a társamtol is, hogy mindent megtegyen azért, hogy jobb allasa, jobb fizstese legyen. Mert én nem fogom kitartani. Egy rakás neten ismerkedö pasinak, még jogositványa sincs. Nem tudom, hogy ők mit akarnak...de furikázni sem fogok senkit.

2023. nov. 7. 06:49
 14/55 A kérdező kommentje:

Mindenki azt vár el amit akar. Viszont ha több éve nem találod a párod akkor nem látszik sikeres stratégiának . Ha neked jobb egyedül mint pl olyan férfival aki szeretne de nincs jogosítványa? Ha ennyire ragaszkodsz az elképzeléseidhez..

2023. nov. 7. 07:09
 15/55 anonim ***** válasza:
78%

15

Igen, 29 eves koromra rendelkezem annyi önismerettel, hogy még mindig jobb egyedül, mint egy számomra nem megfelelő férfival.

2023. nov. 7. 07:31
 16/55 anonim ***** válasza:
9%

16.

De akkor miért a keserűség, ha ennyire tisztában vagy magaddal és megvan a képzelt vagy valós felsőbbrendűséged?

2023. nov. 7. 07:32
 17/55 anonim ***** válasza:
82%

17-es!

Keserűség ha nem talál olyat, amilyet szeretne. Nem egyedül akar élni, hanem olyannak, aki megfelel az elképzeléseinek.

2023. nov. 7. 07:38
 18/55 anonim ***** válasza:
79%

17.

Ilyen elven minden második ember lehet keserű, mert a többség nem fog olyat találni, vagy csak nagy szerencsével. Én is inkább maradnék egyedül, szóval egyetértek vele.

2023. nov. 7. 07:40
 19/55 A kérdező kommentje:
Sok siker neki. Remelem megtalálja az elképzelt férfit.
2023. nov. 7. 07:40
 20/55 anonim ***** válasza:
76%
Csak emiatt nem vagy az. Van aki szerint igen. Nem kell ezen ennyit pörögni.
2023. nov. 7. 07:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!