Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a mai lányokkal komolyabb párkapcsolatot kialakítani?
Nem gondolom magam egy csúnya srácnak és szoktam is kapni sokszor dicséretet barátoktól, munkatársaktól csak úgy a semmiből és van is egy egészséges önbizalmam a lányokkal szemben, tisztelettudó, rendes, lojális srác vagyok, de mégis úgy érzem, hogy elkerül engem a szerelem vagy az, hogy lányok érdeklődjenek irántam. Sajnos szórakozóhelyekre ritkábban járok el, mert itrovertált típus vagyok és általában inkább a céljaimnak élek (edzek, dolgozok, tanulok stb) így nem is nagyon érzem azt, hogy csak úgy a semmiből majd az utcán a nagy ő-vel. Eddig 2 másfél éves párkapcsolatom volt és az is online társkeresőn sikerült viszont úgy érzem, hogy most már ott sem nagyon akarnak összejönni a dolgok. Vágyom már egy igazi egészséges, harmonikus kapcsolatra olyasvalakivel akivel lehet is együtt tervezni és a célokat megvalósítani, de úgy érzem, hogy a mai lányokkal egyelőre nagyon nehéz ezt megvalósítani ( tisztelet a kivételnek, mert mindig vannak)
Esetleg valakinek volna valami hasznos tanácsa, hogy egyáltalán hol lenne esélyem ismerkedni ami mondjuk nem társkereső?
24/F
Tanacs1: Ne keress kifogasokat.
Tanacs2: Ne csapd be onmagad.
Tamacs3: Az introk is be szoktak csajozni, tehat ez sem valid kifogas.
Az, hogy eletkeptelen vagy, hogy olyan dolgokra vagy keptelen, amire masok kepesek, az kizarolag a te hibad. Te tudsz valtoztatni rajta, neked kell fejlodnod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!