Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a mai lányokkal komolyabb párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Nem gondolom magam egy csúnya srácnak és szoktam is kapni sokszor dicséretet barátoktól, munkatársaktól csak úgy a semmiből és van is egy egészséges önbizalmam a lányokkal szemben, tisztelettudó, rendes, lojális srác vagyok, de mégis úgy érzem, hogy elkerül engem a szerelem vagy az, hogy lányok érdeklődjenek irántam. Sajnos szórakozóhelyekre ritkábban járok el, mert itrovertált típus vagyok és általában inkább a céljaimnak élek (edzek, dolgozok, tanulok stb) így nem is nagyon érzem azt, hogy csak úgy a semmiből majd az utcán a nagy ő-vel. Eddig 2 másfél éves párkapcsolatom volt és az is online társkeresőn sikerült viszont úgy érzem, hogy most már ott sem nagyon akarnak összejönni a dolgok. Vágyom már egy igazi egészséges, harmonikus kapcsolatra olyasvalakivel akivel lehet is együtt tervezni és a célokat megvalósítani, de úgy érzem, hogy a mai lányokkal egyelőre nagyon nehéz ezt megvalósítani ( tisztelet a kivételnek, mert mindig vannak)

Esetleg valakinek volna valami hasznos tanácsa, hogy egyáltalán hol lenne esélyem ismerkedni ami mondjuk nem társkereső?

24/F

2023. nov. 6. 20:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Nekem nagyon sok nőismerősöm házasodott 25 alatt. Szerintem rossz helyen keresgélsz. Ők eleve társkeresőre nem mentek vplna fel. Inkább ki kellene mozdulnod, vallásos közösségeket is felkereshetsz.
2023. nov. 7. 06:47
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem nézel ki tökéletesen és nincs saját lakásod meg 10 milliós kocsid.
2023. nov. 7. 07:56
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az hogy valaki még ilyen korban egyetemen tanul és építi a jövőjét nem zárja ki azt hogy legyen nyitott egy párkapcsolatra. Csak nem mindegy milyenre. Én is az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a párommal az interneten keresztül, most fogok végezni és még mindig együtt vagyunk és tervezzük a közös életet. Hogy miért nem jön össze neked azt nem tudom, de én arra tudok gondolni, hogy talán válogatós vagy, vagy olyan lányok tetszenek neked mindig akikről lerí hogy nem komolyak a szándékai
2023. nov. 7. 09:12
 14/15 A kérdező kommentje:
13-as én is így gondolom. Nekem is vannak saját céljaim, terveim amiket próbálok megvalósítani, de ettől függetlenül még szeretnék egy normális párkapcsolatot. Részben igazat tudok adni azzal kapcsolatban, hogy megválogatom én is, hogy ki az aki bejön külsőre és belsőre is, mert ha a kritériumok nem felelnek meg számomra (egyáltalán nem nagy elvárásaim vannak) akkor nem tud úgy működni az egész, de természetesen ez oda-vissza működik
2023. nov. 7. 09:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Tanacs1: Ne keress kifogasokat.

Tanacs2: Ne csapd be onmagad.

Tamacs3: Az introk is be szoktak csajozni, tehat ez sem valid kifogas.

Az, hogy eletkeptelen vagy, hogy olyan dolgokra vagy keptelen, amire masok kepesek, az kizarolag a te hibad. Te tudsz valtoztatni rajta, neked kell fejlodnod.

2023. nov. 7. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!