Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért flörtölnek nők férfiakka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtölnek nők férfiakkal, úgy, ha nem akarnak tőlük semmit?

Figyelt kérdés
Volt ilyen kolléganőm is, aki tök csinos volt és flörtölt velem szerintem, csipkelődött, beszólt, volt hogy meg is csikizett, dekoltázsát igazgatta mikor velem volt kettesben. De tuti nem akart volna tőlem többet mert abszolút nem az ilyen pasik jönnek be neki, meg alakult is egy kapcsolata egy férfival.
2023. nov. 6. 11:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
4%

10.

Ez azért erős túlzás, nem?

2023. nov. 6. 12:31
 12/25 anonim ***** válasza:
72%
De, az, de most vallja be magának, hogy selejt, és azért nem kell senkinek?
2023. nov. 6. 12:33
 13/25 A kérdező kommentje:
De ezeket abszolút nem vettem fel...teljesen hidegen hagyott...
2023. nov. 6. 12:39
 14/25 anonim ***** válasza:
58%
Hát én csak magamból tudok kiindulni, én nem szoktam csipkelődni meg ilyenek, persze van higy megizgatom a dekoltázst, de nem azért, hogy felfigyeljenek rám. Én azt vettem észre, ha kedves vagyok egy férfival ők egyből azt veszik le, hogy bejön nekem, vagy akarok tőle valamit. 28/N
2023. nov. 6. 12:42
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Csak képzelődsz! A lőtéri kutya nem flörtöl veled.
2023. nov. 6. 12:43
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

Én is csináltam ilyet az egyik kollégámmal.

Egyáltalán nem vagyok rá büszke, sőt ha tehetném utólag bocsánatot is kérnék miatta. (Azért nem teszem, mert már másik helyen dolgozik, furcsa, sőt talán egyenesen félreérthető lenne, ha emiatt megkeresném.)

Szerintem mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor épp nem áll az erkölcsi feddhetetlenség magaslatán. Egyszerűen jól esik a figyelem, a visszajelzés, a másik szemében látott vonzalom.

Persze féregség ezt kihasználni, nem mentegetni akarom magam. De legalább azóta tanultam ebből, és visszafogottabb, meggondoltabb vagyok.

2023. nov. 6. 12:50
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, persze, jól esik. Meg utána a kufirc is. Az én környezetemben az összes ilyen nő szétrakta előbb utóbb a lábát, ismerem már jól ezeket a történeteket 😂
2023. nov. 6. 14:17
 18/25 anonim ***** válasza:
58%

17

Nekem eszemben nem volt lefeküdni azzal a kollégámmal. Nagyon el vagy tévedve, ha azt hoszed, hogy minden munkahelyi flörtből szex lesz. Max a filmekben.

2023. nov. 6. 14:43
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy írtam, előbb utóbb.

Soha ne mondd, hogy soha.

2023. nov. 6. 14:44
 20/25 anonim ***** válasza:

18.

Nem állok a 17-es válaszoló pártján, de ha se szex, sem szerelmi kapcsolat nem lesz ebből, akkor mi az értelme? Nem tűnik olyan cselekedetnek, aminek célja volna. Így viszont értelmetlen...

2023. nov. 6. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!