Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a házas férfiak flörtöln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a házas férfiak flörtölnek velem?

Figyelt kérdés

Akárhányszor flörtöl velem egy pasi, majd megtetszik, utána derül ki, hogy házas és gyereke van.

Ez a hobbijuk a házas pasiknak?

Már kezd elegem lenni...

Miért csinálják ezt?

Mire jó ez?

2019. nov. 1. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves vagy? Lehet, hogy már abban a korban vagy, amikor a szóba jöhető férfiak legtöbbje már elkelt.
2019. nov. 1. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Hogy mire jó? Uncsi a házasság, uncsi az asszony. Már nem találja magát férfinek ebben a kapcsolatban. Max szerelőnek, kertésznek, banknak...

Az hogy flörtöl veled (vagy szexel, nem tudom volt-e ilyen), annyit jelent szeretne férfi lenni újra valakinek érdekes lenni. És ő is ezt keresi, azt ami érdekes, ami más.

De lehet hogy amelyik hűséges az meg csak kíváncsi hogy milyen férfinak látják a nők x év távlatából. Egyáltalán kapós-e még.

2019. nov. 2. 01:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Értem.

Ebben az a szomorú, hogy hülyíti akivel flörtöl, főként ha a vonzalomis kialakul és a feleségét nem tekinti kihívásnak, mert "ő úgy is már az övé".

2019. nov. 2. 07:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton egyetértek veled #2-es.

Magamon veszem észre,nagyobbak a gyerekek hiányzik sokszor a közös cél.

Szex ellaposodik a libidó nem egyforma,esetleg a nő változó korba ér,és hanyagolja a testiséget.

De ha őszinte vagyok magammal szemben ennek ellenére sem lépnék ki a kapcsolatokból,viszont a "vadászösztön" működik😋

2019. nov. 2. 08:03
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok 40+Ffi
2019. nov. 2. 08:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert megérdemled. :))
2019. nov. 2. 10:50
 7/9 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nős férfiaknak jössz be,vagy ezek szerint ők tudnak jól szédíteni téged.Azon még nem gondolkodtál kérdező,hogy te is kezdeményezhetnél flörtölés szinten férfival?Csak,mert manapság a nő is kezdeményezhet.Úgy talán lehet nagyobb eséllyel találnál olyan férfit,aki neked tetszik és éppen egyedülálló.Persze,ha ez neked nehezedre esik,akkor így jártál.Sokszor tenni kell a dolgokért,hogy előrébb juss.
2019. nov. 2. 14:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Szoktam kezdeményezni, nem vagyok bokorba bújt nyuszi.

Ezek szerint csak a nős pasik nem ijednek meg tőlem, mert a szingli pasik szándékát nem látom.

2019. nov. 2. 15:00
 9/9 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Lehet,hogy azok a szingli pasik nem is igazán azok.(Tudnak valakivel néha napján szexelni.)Vagy csak nem akarnak kapcsolatot tőled.Meg ugye egy bizonyos kor után nehezebb találni egyedülálló férfit,vagy nőt.Persze van belőlük azért így is bőven,de aki túl régóta egyedül él,azt már nem biztos,hogy érdekli a komoly párkapcsolat dolog.Továbbá az is lényeges,hogy hol és hány helyen próbál ismerkedni az ember manapság.
2019. nov. 2. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!