Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a házas férfiak flörtölnek velem?
Akárhányszor flörtöl velem egy pasi, majd megtetszik, utána derül ki, hogy házas és gyereke van.
Ez a hobbijuk a házas pasiknak?
Már kezd elegem lenni...
Miért csinálják ezt?
Mire jó ez?
Hogy mire jó? Uncsi a házasság, uncsi az asszony. Már nem találja magát férfinek ebben a kapcsolatban. Max szerelőnek, kertésznek, banknak...
Az hogy flörtöl veled (vagy szexel, nem tudom volt-e ilyen), annyit jelent szeretne férfi lenni újra valakinek érdekes lenni. És ő is ezt keresi, azt ami érdekes, ami más.
De lehet hogy amelyik hűséges az meg csak kíváncsi hogy milyen férfinak látják a nők x év távlatából. Egyáltalán kapós-e még.
Értem.
Ebben az a szomorú, hogy hülyíti akivel flörtöl, főként ha a vonzalomis kialakul és a feleségét nem tekinti kihívásnak, mert "ő úgy is már az övé".
Alapjáraton egyetértek veled #2-es.
Magamon veszem észre,nagyobbak a gyerekek hiányzik sokszor a közös cél.
Szex ellaposodik a libidó nem egyforma,esetleg a nő változó korba ér,és hanyagolja a testiséget.
De ha őszinte vagyok magammal szemben ennek ellenére sem lépnék ki a kapcsolatokból,viszont a "vadászösztön" működik😋
Szoktam kezdeményezni, nem vagyok bokorba bújt nyuszi.
Ezek szerint csak a nős pasik nem ijednek meg tőlem, mert a szingli pasik szándékát nem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!