Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek sem flörtölnek a nők élőben?
Figyelt kérdés
Szerintem max 10 éve volt utoljára, hogy szemezett velem valaki, pedig járok emberek közé. Se mosoly, se szemezés, semmi. Mindenki bambul maga elég meg fújja a maszkot.2022. jan. 14. 22:22
4/12 anonim válasza:
Minek? Ha csak egy apró kis mosolyt villantuk felétek, akkor a legtöbb pasi többet gondol bele a dologba mint ami és azt hiszik hogy dugni akarunk. Inkább bámulok magam elé, mobilozok vagy tök más merre nézek csak hogy ne találkozzon senkivel sem még véletlenül se a tekintetem.
5/12 anonim válasza:
# 4 láttam, hogy mosolyogtál a gép előtt, nem akarunk dugni?
6/12 anonim válasza:
5
Nem csak mosolyogtam, de kacsintottam is egyet csak neked. :D
7/12 anonim válasza:
Na gyerekek, ebből már házasság lesz. Gratulálok az ifjú párnak! :D
Egyébként ismerős a szituáció, annyi hogy nekem 10 éve is ugyan ez volt.
8/12 anonim válasza:
Velem azért rendszeresen előfordult fesztiválon, bárban (zenéltem egy-két helyen), céges bulin, egyetemen, stb.
Utcán, boltban, ilyesmi helyeken nem, de itt én se gondolok flörtölésre azért.
És átlagosnak mondanám magam amúgy kinézetre.
9/12 anonim válasza:
Nagyon szoktam kacagni a nők bizonytalan "jelzésecskéin", szemezést se vesztettem még soha, viszont hozzám szólni nagyon kevés mer, azok is a 30-40-es korosztály inkább, ami rendben is van.
10/12 anonim válasza:
Közös társaságokban megy az alap flört és buliban is, viszont az utcáról részemre eltűnt. Pár éve még teljesen alap volt, ha mentem valahova, legalább 1-2 csaj rám mosolygott vagy szemeztünk. Aztán ez szépen kikopott, de másoktól is hallom. Gondolom, az elszállt igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!