Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonéves létemre rendszerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves létemre rendszerint 15-16 évesnek szoktak nézni. Ez visszatarthatja a srácokat ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Kicsit kósza lett a fenti kérdés, itt jobban kifejtem. Szóval, az a helyzet, hogy a 20-as éveim elején járok és mindig az történik velem, hogyha elkezdek beszélgetni egy “ismeretlennel”, akkor érzem rajta, hogy végig gyerekként kezel, viszont a gondolkodásom már nem gyerekes, így idővel mindig felmerül a kérdés, hogy mennyi idős is vagyok és olyankor jön a megdöbbenés, hogy úristen. A gondolkodásom, viselkedésem érett, kellően önálló is vagyok, de azt viszont én is látom, hogy nagyon gyerekesek a vonásaim. Lehetséges, hogy ezért megy nehezen az ismerkedés, mert azt hiszik a srácok, hogy egy kisgyerek vagyok még?

2023. nov. 5. 23:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
2023. nov. 5. 23:48
 22/32 anonim ***** válasza:
19%
ez a videó arról szól hogy nézz ki 25 évesnek 15 évesen
2023. nov. 5. 23:51
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy iszonyat okos, osztalyelso, rátermett mérnök kolléga volt így.

Alacsony volt gyerek arccal. Sok értekezleten alig vették komolyan, ettől totál kiborult néha, míg át nem vette a szót a "nagyöregektől" és akkor derült ki, hogy lekőrözi őket

Ez ugyan nem ismerkedés szitu, és pasi de hasonló eset, szóval van ilyen

2023. nov. 5. 23:52
 24/32 A kérdező kommentje:
Igen, sokszor érzem én is, hogy engem sem vesznek komolyan, ráadásul hivatalos ügyintézés során is kapásból letegeznek.
2023. nov. 5. 23:55
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
2023. nov. 5. 23:56
 26/32 anonim ***** válasza:
2023. nov. 6. 02:13
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
2023. nov. 6. 02:15
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem tartana vissza fiatalos megjelenésed, sőt inkább vonzónak találnám, hiszen egy ilyen adottságú Nő energiát sugároz felém, ami rendkívül pozitív hatással bír számomra. :)
2023. nov. 6. 08:07
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha suliban es munkahelyen ismerkedsz, ott azert a minimum latszani fog. Par ev mulva pedig komoly elonyod lesz.
2023. nov. 6. 08:48
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
#21 #25 #26 #27 Haver, miafasz? :D te hol találsz ilyen videókat? 4chan-es vagy?
2023. nov. 6. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!