Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves létemre rendszerint 15-16 évesnek szoktak nézni. Ez visszatarthatja a srácokat ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Kicsit kósza lett a fenti kérdés, itt jobban kifejtem. Szóval, az a helyzet, hogy a 20-as éveim elején járok és mindig az történik velem, hogyha elkezdek beszélgetni egy “ismeretlennel”, akkor érzem rajta, hogy végig gyerekként kezel, viszont a gondolkodásom már nem gyerekes, így idővel mindig felmerül a kérdés, hogy mennyi idős is vagyok és olyankor jön a megdöbbenés, hogy úristen. A gondolkodásom, viselkedésem érett, kellően önálló is vagyok, de azt viszont én is látom, hogy nagyon gyerekesek a vonásaim. Lehetséges, hogy ezért megy nehezen az ismerkedés, mert azt hiszik a srácok, hogy egy kisgyerek vagyok még?2023. nov. 5. 23:23
2/32 anonim válasza:
Gondolom nem sminkelsz, attól még a 15 évesek is felnőttnek néznek ki.
3/32 A kérdező kommentje:
Sminkelek.
2023. nov. 5. 23:28
4/32 anonim válasza:
A fiatalos arc vonzó szokott lenni egy nőn szóval szerintem más miatt nem megy az ismerkedés.
5/32 anonim válasza:
Biztos cuki vagy, engem nem zavarna. 29/F
6/32 A kérdező kommentje:
Ismerkedés alatt azt értem, hogy például valaki azért nem kezdeményez, mert nem ismer és nem tudja, hogy valójában nem annyi idős vagyok, mint amennyinek elsőre tűnök. Vegyük mondjuk az #5 válaszolót. 29 éves, én 23 vagyok, ez azért nem lenne egy egetrengető korkülönbség, de a 15-16 éves kinézetemmel tuti nem próbálkozna be nálam. Valami ilyesmire gondolok, de javítsatok ki, ha van relevánsabb meglátásotok!
2023. nov. 5. 23:32
7/32 anonim válasza:
Nyilván egy felnőtt nem róbálkozna be egy gyereknél ez helyes észrevétel. De az is lehet hogy valójában csak te gondolod hogy gyereknek néznek mert ezen szorongsz.
8/32 A kérdező kommentje:
Az élet minden területén megkaptam már, hogy nem nézek ki annyinak amennyinek és meg se tudnám számolni, hogy hányszor mondták, hogy mennyire fogok majd ennek később örülni. Szorongani nem szorongok, csak most kezdem el érezni a hátrányát a dolognak.
2023. nov. 5. 23:36
9/32 anonim válasza:
De ha kiderül a korod akkor már nem szokott probléma lenni igaz? :D szerintem nincs az a férfi akit ez zavarna
10/32 anonim válasza:
de már késő van irány az ágy! holnap iskola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!