Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a szeretetet megkapnám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szeretetet megkapnám, akkor részben boldog lennék?

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom. Magányos vagyok, és nagyon vágyom egy társra. Most úgy néz ki, hogy lehetne: van egy személy, aki mindent megtenne értem, és valamiért szerelmes belém, ami nem fordult elő még velem soha.

Vágyok egy társra, a szerelemre, a szeretetre, de nem tudom jó ötlet-e belemenni, az igények lejjebb adásával. Mert hiába van léc, ha nincs jelentkező, aki átugorja.

2023. nov. 5. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Próbáld meg, és ha úgy érzed, hogy nem megy, korrektül köszönj el tőle.
2023. nov. 5. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a pszichológus és a mantrázás segített
2023. nov. 5. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellene lejjebb adni. Azzal neki is ártasz
2023. nov. 6. 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem mindem esetben egy külsős személy általi szeretet a megoldás. Fel kell tudni fedezned önmagadat, miben vagy jó, mi érdekel, mert az is tud örömforrás lenni, a siker.
2023. nov. 6. 07:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd magadra a másik embert. Egyértelműen érezni fogod, hogy ki a megfelelő ember, ha megtalálod. Aarra adj esélyt embereknek, hogy megismerjenek es te megismerd őket. De ezt a hozzáállást ne teveszd össze azzal, hogy olyannak adnál esélyt romantikus kapcsolatra, akihez nem vonzódsz.
2023. nov. 6. 07:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Én hiába érzem, ha a másiknak nem kellek. Meg nem várhatok az örökké valóságig.
2023. nov. 6. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor erőltesd magadra. A te életed.
2023. nov. 6. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lejjebb adod, azt meg fogod banni. Helyette nojj fel arra a szintre, amit szeretnel.
2023. nov. 6. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Van itt pár csaj a gykn, akik azon képesek siránkozni hogy milyen szörnyű, hogy egyszer az életükben összejöttek egy nyomi sráccal aki nekik nem volt vonzó.

Azóta is azon siránkoznak, és ez a világfájdalmuk. Ebből kiindulva ez nem túl jó ötlet

2023. nov. 6. 09:10
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Külső személy vagy tényező sosem fog tudni boldoggá tenni. Örömöt tud okozni, de boldoggá nem fog tudni tenni.

Szóval ha egy társban látod a boldogság kulcsát, javaslom keress eg ypszichológust, mert nagy eséllyen önszeretetlen vagy ami sok probléma forrása.

Egyébként meg ha még nem volt kapcsolatod meg úgy általában tapasztalatlan vagy, szerintem próbáld meg a dolgot vele. Nyersz egy kis tapasztalatot, talán még ideiglenesen önbizalmat is, épülhetsz tőle.

De fontos, hogy ne b*ssz ki vele.

2023. nov. 6. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!