Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretetet megkapnám, akkor részben boldog lennék?
Nem volt még párkapcsolatom. Magányos vagyok, és nagyon vágyom egy társra. Most úgy néz ki, hogy lehetne: van egy személy, aki mindent megtenne értem, és valamiért szerelmes belém, ami nem fordult elő még velem soha.
Vágyok egy társra, a szerelemre, a szeretetre, de nem tudom jó ötlet-e belemenni, az igények lejjebb adásával. Mert hiába van léc, ha nincs jelentkező, aki átugorja.
Van itt pár csaj a gykn, akik azon képesek siránkozni hogy milyen szörnyű, hogy egyszer az életükben összejöttek egy nyomi sráccal aki nekik nem volt vonzó.
Azóta is azon siránkoznak, és ez a világfájdalmuk. Ebből kiindulva ez nem túl jó ötlet
Külső személy vagy tényező sosem fog tudni boldoggá tenni. Örömöt tud okozni, de boldoggá nem fog tudni tenni.
Szóval ha egy társban látod a boldogság kulcsát, javaslom keress eg ypszichológust, mert nagy eséllyen önszeretetlen vagy ami sok probléma forrása.
Egyébként meg ha még nem volt kapcsolatod meg úgy általában tapasztalatlan vagy, szerintem próbáld meg a dolgot vele. Nyersz egy kis tapasztalatot, talán még ideiglenesen önbizalmat is, épülhetsz tőle.
De fontos, hogy ne b*ssz ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!