Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj az egy párkapcsolatban,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoltán9 kérdése:

Baj az egy párkapcsolatban,hogy túlságosan szeretetehes vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig csak egy kapcsolatom volt ott is baj volt szólt a párom ne szeretgessem mindig!!férfi letemre én többre becsülom az érintést,ölelést, csókokat, odafigyelest,törődèst,mint a szexet,persze az is kell,szeretem.Nekem szinte ugyanannyi szeretet,romantika,csók kell akár 5-6 év után is,mint az elején, találhatok ilyen hölgyet?Gondolom apam miatt vagyok ilyen aki gyerekként elhagyott és sose szeretett.Emiatt talán az igazit se találom meg soha,amug, se vagyok a nők kedvence, ráadásul ha nagyritkan alakul valami akkor is túlságosan szeretném hogy osszejojjek az illetovel

2023. júl. 5. 11:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Baj.
2023. júl. 5. 11:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én imádnálak :( Én mindig olyannal keveredek össze, akinek 0 intimitásra van igénye.

Ismerkedni nem akarok, mert kapcsolatban vagyok. De ne aggódj, vagyunk többen is, akik olyanok, mint te, csak nőben.

2023. júl. 5. 11:14
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Igen, ez sajnos baj. A szeretet is át tud menni negatív és egészségestelenül ragaszkodó mértékbe amibe lehet a realitás érzéked is sérül, amiből te csak annyit fogsz látni, hogy mindenki elhagy és senki nem szeret tartósan. Nem jó, ha a másikra tapadsz..
2023. júl. 5. 11:14
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Azzal persze nincs baj, amit a kettes írt. Lehet egészségesen is ragaszkodni és szeretgetni a másikat és át is tud menni ez az egész egy határon. Itt nem annyira dől el, hogy éppen hol is vagyunk, de érdemes erre figyelni.
2023. júl. 5. 11:15
 5/15 anonim ***** válasza:
9%
Pszichológust neked!
2023. júl. 5. 11:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát igen lehet hogy kellene pszichológus sokáig nem is kellett senki aztán utánna meg azt mondtam hogy az a szeretet kell amit gyerekkorban nem kaptam meg apamtol,dehát hiába szeret bárki az nem apám.Viszont már talán fejlődtem sokat,nemrég volt egy kolleganőm eléggé közeledtünk egymáshoz,kezdett alakulni a dolog,ráadásul csak pár kolléga vette észre,mivel nem is bókoltam neki,érinteni is inkább ő érintett többet,pont azért hogy ne nyomuljak,illetve ugye felenk is vagyok.Viszont érdekes mert a nyomulasa a sok dicséret meg zavart,tetszett is meg nem is,de egy idő után már kicsit besokalltam a sok dicsérettol ez miért lehetett?
2023. júl. 5. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hozzászokva.
2023. júl. 5. 11:31
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Miiii?

Ha konkrétan tudod, hogy szülői szeretetet keresel a párkapcoslatban, akkor irány a pszichológus! Ez egy nem kis pszichés probélma amit egyedül nem fogsz tudni rendesen feloldani, viszont képes bedönteni végtelen mennyiségű párkapcsolatot, egyszerűen azért, mert nem vagy képes felnőtt-felnőtt viszonyt fenntartani, minden áron gyerek-szülő viszonyba taszítod az egészet.

Szóval irány a pszichológus!

2023. júl. 5. 12:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát igen kicsit sok volt egyszerre mert közben egy másik kollèganőm kicsit féltékeny lett rá,illetve férfi kollégám is féltékeny lett rá,mert kettesben jártunk vele kajálni pedig a férfi haverral szoktam.illetve egy évvel korábban másik kollégano is nyomult,összesen kb 3 nő nyomult eddig rám,de mind a 3 zavart sok volt nekem
2023. júl. 5. 12:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ha a másiknak is ilyen az igénye meg a szeretetnyelve. Ha nem, akkor nincs értelme egymássla szenvedni 33f
2023. júl. 5. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!