Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átéltétek már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átéltétek már azt, hogy valaki szerelmes volt belétek? Amikor önmagadért szeretnek és bolondul érted?

Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 17:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%

"én voltam az egyetlen, aki fel tudta kelteni az érdeklődését 25 év alatt"

Dagad az egod. Magadat szereted benne. Nagyot fogsz koppanni.

2023. nov. 6. 00:36
 22/24 anonim ***** válasza:

1. Válaszoltam a kérdésre.

2. Az igazságot írtam le, előttem nem csak szűz volt, de még csak nem is csókolózott senkivel, ami bizony kicsit riasztónak hatott az elején.

3. Ő az első nő számomra, akivel hosszútávra el akarok köteleződni.

4. Egózz, ahogy szeretnél, a kérdésre válaszolok és az igazat írtam/írom le. A férfiaknak abba a szűk, szerencsés rétegébe tartozom, akiknél néha kezdeményeznek nők (ráadásul neki tetsző nők). Az elmúlt 2 évből 5-6 ilyen esetet tudnék hozni példának. Ha annyira nem szeretném a barátnőm, ahogy állítod (ismeretlenül), akkor már rég engedtem volna a kísértésnek, de sose tettem. Eleinte még nagy volt a kísértés, ha ilyen történt, de ma már egyáltalán nem tud érdekelni.

Mellesleg nem értem, mi a problémád. Ha valaki leírja az igazat (ami pozitív) és nem panaszkodó, depresszív választ ír, azt szét kell savazni?

2023. nov. 6. 01:08
 23/24 anonim ***** válasza:
De a igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nekem is volt olyan időszakom, amikor sorozatos elutasításokban volt részem 1,5-2 éven keresztül, amikor szó szerint semmi nem jött össze. Úgyhogy tudom azt is, milyen érzés huzamosabb ideig szenvedni a párkeresésben. Voltak tehát szerencsés, és kevésbé szerencsés időszakok is. Nem tudom, másoknál mi a helyzet, de mint írtam, a nők csak egy szűk rétegével klappol a személyiségem, ezért a nagy többségnél én is kirostálódtam, amikor társat kerestem és randiztam. Viszont valóban van egy réteg, akik részéről erős vonzalom tapasztalható, ők voltak azok a bizonyos kezdeményezők. Merthogy én a párom mellől nem fogok kezdeményezni, az fix.
2023. nov. 6. 01:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Talán. Legalábbis azt hittem a kapcsolat elején, hogy tényleg önmagamért szeret, és igazából lehet így is volt, viszont sokáig nem tartott szerintem.
2023. nov. 6. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!