Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszek èn mèg valaha szerelmes?
Nagyon sokat csalòdtam a nőkben. Ha a felnőtt koromat tekintjük akkor kètszer voltam szerelmes ès mind a kètszer csalòdnom kellett ès nagyon nehezen tudtam feldolgozni, hogy vègre talàltam valakit akièrt rajongok ès akivel boldog vagyok, de nem lehet az enyèm.
Utoljàra 2012-ben fordult velem elő, hogy szerelmes voltam. Több èv volt mire valamennyire ki tudtam belőle jönni. Viszont azòta ùgy èrzem, hogy nem tudok szerelmes lenni. Màr nem hiszek el semmit, màr nem hiszek senkinek mert azt tapasztaltam , hogy egy nő pillanatok alatt kèpes 180 fokban változni..
Egyik nap mèg szeret mosolyog, mutatja, hogy milyen jòl èrzi magàt velem, màsnap meg teljesen èrzelem mentes ès közli, hogy vège ès hagyjam bèkèn ès utàna teljesen ignoràl ès mèg direct mutatja is, hogy ő milyen boldog nèlkülem. Ezek sajnos màr kiöltèk belőlem a szerelmet.
Eleven a szerelmet nem tudom irànyìtani az vagy jön vagy nem. Viszont sokan össze keverik a szerelmet azzal, hogy valaki csak tetszik.
Vanbak nők akik tetszenek, de nem vagyok belèjük szerelmes, nem èrzem azt, hogy imàdom őket , hogy alig vàrom, hogy làthassam ès hallhassam a hangjàt. A szerelem szàmomra az amikor teljesen egy hullàmhosszon vagyok a màsikkal, fèl szavakbòl is èrtjük egymàst, tetszik mint nő, kìvànom mint nő ès kb megőrülök ha nem làthatom vagy nem hallok felőle egy bizonyos idő utàn..
Most is van kapcsolatom ès volt egy màsik is 2012 òta, de nem voltam szerelmes. Szeretet van ès ennyi. Nincs làngolàs.
Màs is van ìgy ezzel?
Van itt olyan aki sokat csalòdott, nem volt szerelmes 10-15-20 èvig aztàn megtalàlta a szerelmèt akire mindig is vàgyott akkor amikor màr nem is szàmìtott rà 30, 40 èv felett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!