Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Találkozgatunk már 2-3 hete, de nem tudom mi tévő legyek.

Igazából jó minden. Sportos, jó humora van, előzékeny, aranyos.

Viszont, otthon lakik (30 éves) és a keresete 340 ezer forint nettó...

Jelenleg én többet keresek egy kicsivel (370) és nem igazán tudom elképzelni hogy egy csávó csak ennyit keressen. Én mindig azt láttam hogy a férfi tartja el a családot és nem fordítva, neki kell jól keresni, de ez a 340 nem valami sok.

Mi a véleményetek erről? Lassan döntenem kéne.

2023. nov. 5. 16:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Azert ez nem minimalber. Nem kiemelkedo fizetes de nem sokan keresnek ennel sokkal tobbet havi 168 oraban.
2023. nov. 5. 17:19
 12/25 A kérdező kommentje:
középszerűnek nevezném
2023. nov. 5. 17:23
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
Meg mernék esküdni hogy ezt nem a nő írta ki. Egy nő, aki 370-et keres, és el van bűvölve egy sportos, udvarias férfitól az nem rugózik 30 ezer forint különbségen. Ezen csak a pasi aggódik, ha valós a történet. De ha egy incel szórakozik, azon se lepődnék meg.
2023. nov. 5. 17:32
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem ezt láttam a családomban és nekem szokatlan ha én keresek többet.

Anyámon kívűl (tanár), a családban mindenki többet keres mint én. Mint ahogy korábban írtam a tesóm keresetét, jóval magasabb.

Szimplán furcsa a helyzet, ennyi. Ezért érdekel pár nő véleménye az anyagi vonalról, más felfogást akarok találni.

2023. nov. 5. 17:34
 15/25 anonim ***** válasza:
370ből se mész előre, úgyhogy te is húzz bele.
2023. nov. 5. 18:56
 16/25 anonim ***** válasza:

30en porogsz?

Ha egyutt eltek majd es te gyeden leazel siman o fog eltartani teged ne te ot.

Leven neki emelkedni fog a beres ha lassan is de neked abban a 2 evben stagnalni. Majd ha ismet munkaba allaz o 500e korul leres majd te meg 370et

2023. nov. 5. 19:59
 17/25 A kérdező kommentje:
Visszamenőleg meg kell adni az atlag béremelést a munkáltatónak amúgy.
2023. nov. 5. 20:31
 18/25 anonim ***** válasza:

Visszamenoleg az atlagot ami azt jelenti h a munkaltato azt mondja h o pl 5% emelt atlagban az fogod megkapni. Leven nem fogod tudni ellenorizni h mennyit emeltek mindenki masnak...

Vagy kirug amint visszajottel. Leven akkor mar nem vagy vedett. Esetleg kozli h mincs meg a helyed es csak egy rosszabb pozicioba tud helyezni. Vagy ... Kb ezer lehetosege van h legalisan ne tudj visszmenni.

Es kisgyerekes anyakent hatranyba leszel a munkaeropiacon.

Szoval kb semmit nem er az h most 30e tobbet kapsz

Hosszutavon a pasik mindig tobb beremelest kapnak es gyorsabban jutnak feljebb

2023. nov. 6. 09:06
 19/25 A kérdező kommentje:
Jó ez mondjuk érthető. Azért csak intelligensebbek, nézd meg hány nobelt kaptak férfiak és nők... Egyértelmű az arány és még azt nem is néztem h milyen nobelt kaptak. A legtöbb női nobel gagyi irodalmi vagy béke nobel, semmit nem tesz hozzá a világhoz.
2023. nov. 6. 11:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nő vagy, szégyeld magad. De még mindig tartom hogy egy incel szórakozik itt.
2023. nov. 6. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!