Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Találkozgatunk már 2-3 hete, de nem tudom mi tévő legyek.

Igazából jó minden. Sportos, jó humora van, előzékeny, aranyos.

Viszont, otthon lakik (30 éves) és a keresete 340 ezer forint nettó...

Jelenleg én többet keresek egy kicsivel (370) és nem igazán tudom elképzelni hogy egy csávó csak ennyit keressen. Én mindig azt láttam hogy a férfi tartja el a családot és nem fordítva, neki kell jól keresni, de ez a 340 nem valami sok.

Mi a véleményetek erről? Lassan döntenem kéne.

2023. nov. 5. 16:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan keves az, nekem nem lenne hatraltato tenyezo. Ha van benne ambicio biztos feljebb lep majd.
2023. nov. 5. 17:03
 2/25 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, erről nem beszéltünk.

A testvérem nettó 470-et keres havonta és 3 havi bónusza van, szóval tulajdonképp majdnem 600-at. Mondjuk ő mérnök és elég jó helye van.

Lehet nem ehhez kéne mérni mást és akkor valóban nem tűnne kevésnek ez a pénz.

2023. nov. 5. 17:06
 3/25 anonim ***** válasza:
Mit dolgozik?
2023. nov. 5. 17:10
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem megfelelő akkor keress másik pasit. Én a 370-nel se ugrálnék.
2023. nov. 5. 17:10
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondod komolyan, hogy ennyire fontos a fizetése. 2-3 hete ismerkedtek és neked ez a faktor ennyire fontos? Irtó anyagias hozzáállás. Ezek szerint nálad egy fiatal (tesi) tanár labdába sem rúghat?
2023. nov. 5. 17:11
 6/25 anonim ***** válasza:
93%
Én ezen nem akadnék fenn. De ha Te annyira szerencsés vagy, hogy könnyen és rövid időn belül találsz olyan férfit, akivel működik a kémia, van kölcsönös vonzalom, akkor persze nyugodtan engedd el... Nekem többet érnek az említettek, mint a keresete. Nem a bankkártyájával leszek együtt, nem azzal kell csókolóznom, szexelnem vagy csak beszélgetnem. De kinek mi.
2023. nov. 5. 17:11
 7/25 A kérdező kommentje:

3 - Üzemi koordinátor, általános ügyintézés kb.

4 - Ezt hogy érted? Nem tudom értelmezni a 370es felét a mondatodnak.

5-6 - Nektek nem fontos?

2023. nov. 5. 17:13
 8/25 anonim ***** válasza:
A prioritásokat neked kell tudnod. Azt is, hogy reálisak-e az igényeid, elvárásaid. Nekem is fontos a pénz, de bőven nem a legfontosabb.
2023. nov. 5. 17:16
 9/25 anonim ***** válasza:
6. vagyok, én nem a szerencsés típus, úgyhogy nem igazán. Alig találok olyat, akivel jó lenne együtt lenni, szinte senki nem tud érdekelni, a ritka kivétellel meg nem jön össze. Ha csak ennyi lenne a probléma a férfival, de amúgy akarná minden porcikám, és kb. megvesznék érte, hát pont leszarnám...
2023. nov. 5. 17:18
 10/25 A kérdező kommentje:
Nekem se, de azért legyen pénz... 340ből meg nem lesz.
2023. nov. 5. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!